MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Hai la AVANPREMIERE şi câştigă o rochie IRIS ŞERBAN!

Vrei să câştigi o invitaţie la Gala AVANPREMIERE 9 şi o rochie creată de IRIS ŞERBAN ?

Află cum, pe rue mauVErt

 

Gala AVANPREMIERE ajunge în acest sezon la cea de-a noua ediție! 11 designeri, nume consacrate, dar și noi talente, își vor prezenta colecțiile pentru sezonul primavară-vară 2012 în cadrul evenimentului ce va avea loc pe 17 noiembrie la Muzeul Național de Artă Contemporană.

Pe scena AVANPREMIERE vor urca de această dată designeri consacrați, precum Iris Șerban, Carmen Secăreanu, Silvia Șerban, noi nume precum Anca și Silvia Negulescu, Rue des Trucs, Sandra Chira, dar si tinere talente: Natalia Vasiliev de la Școala de Artă din Chișinău, Teodora Baciu de la Universitatea de Artă din Cluj, Ioana Ciolacu si Alexandra Abraham de la Universitatea de Artă din București.

De această dată AVANPREMIERE aduce o formă inedită de prezentare a colecțiilor, o premieră ca tipologie de show în România: creațiile semnate de către Bianca Popp, Sandra Chira, Ioana Ciolacu și Alexandra Abraham vor fi prezentate exclusiv în format video.

„Am încercat, ca în fiecare an, să aducem ceva inedit. Am stabilit de-a lungul timpului mai multe premiere și intenţia noastră este să nu ne oprim aici. Anul acesta am introdus o modaliate puțin cunoscută de prezentare a colecţiilor: video fashion. Este o dovadă a evoluţiei modei din România și a AVANPREMIERE totodată.  Am avut alături de noi constant designeri de top, dar am descoperit, adus și promovat de fiecare dată și tinere talente – pe care dorim să le facem cunoscue cât mai intens în cadrul celui mai important festival multibrand de la noi.”

Alin Gălăţescu, directorul AVA.

În acest an Gala AVANPREMIERE pune bazele unui parteneriat special cu artacademy, un proiect al CODECS si L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris, demonstrand interesul AVANPREMIERE pentru raporturile esentiale modei contemporane: modă vs. industrie, modă vs. marketing și modă vs. educație. Parteneriatul va demara prin acordarea de burse sub forma unor weekend-uri de studiu pentru câțiva dintre designerii prezenți la Gala AVANPREMIERE, urmate în viitor și de alte eforturi comune pentru întărirea industriei de modâ din România.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: