MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MARNI at H&M [martie 2012]

Nu am terminat încă detoxifierea de auriu, palmieri şi animal print Versace şi mi s-a părut prematur să fac pronosticuri pentru viitoarea colaborare H&M, din noiembrie 2012. Şi totuşi, surpriza vine mai repede decât aş fi crezut. H&M a dezvăluit astăzi numele viitorului designer cu care va colabora pentru colecţia de primăvară 2012.

MARNI este următoarul brand care intră în portofoliul colaboratorilor H&M, cu o colecţie care intra în magazine în 8 martie 2012.

Pentru această colaborare, Consuelo Castiglioni aduce în atenţie siluetele clasice Marni şi o serie de culori şi imprimeuri care au făcut acest brand italian celebru în toată lumea.

Colecţia MARNI for H&M are toată libertate de exprimare specifică brandului: piese vestimentare imprimate integral în culori puternice, care pot fi purtate împreună, în straturi.

Pentru femei, culorile sunt foarte vii şi imprimeurile îndrăzneţe, fie ele de inspiraţie tribală sau grafică Bauhaus. Siluetele sunt cele reprezentative pentru brandul italian: fuste plisate, rochii, pantaloni ajustaţi şi tricotaje. Materialele folosite pentru această colecţie variază de la bumbac poplin până la mătase. Pentru un look complet, colecţie include bijuterii, pantofi, genţi şi eşarfe.

   

Pentru bărbaţi, culorile şi texturile sunt atenuate de silueta relaxată caracteristică casei MARNI. Utilizarea imprimeurilor este subtilă, de multe ori la căptuşeală sau ca detaliu de contrast pentru cămăşi. Silueta este modernă şi se bazează pe elementele clasice ale costumului masculin.

 

mauVErt
foto: H&M 
Advertisements

One response to “MARNI at H&M [martie 2012]

  1. Pingback: Spotul video MARNI at H&M va fi regizat de Sofia Coppola « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: