MAUVERT

fashion & lifestyle blog

NEW LOOK for Christmas Dinner

Masa de Crăciun este un prilej minunat pentru a te bucura de sărbătoare în sânul familiei sau alături de prietenii dragi.  Fie că eşti tu cea care a pregătit totul sau eşti doar invitată la masă, trebuie să arăţi perfect atunci când îi vei servi pe invitaţi cu bunătăţile pe care le-ai pregătit special pentru ei, dar şi când vei deschide cadourile lăsate de Moş Crăciun sub brad.

Noi îţi propunem o ţinută elegantă, foarte feminină şi suficient de relaxată încât să te  poţi plimba cu  platourile cu aperitive sau cu tava mare cu cozonac, de la bucătărie până la masă.  Ne-am gândit să pornim de la combinaţia clasică de fustă şi cămaşă, căreia am încercat să-i dăm o notă modernă şi sofisticată.

Am ales o cămaşă din voal într-o nuanţă fanată de roz pal, cu manşetele decorate cu paiete şi un detaliu fundă la spate. Cămaşa este rafinată, iar transparenţa discretă o să te facă să arăţi foarte sexy, nicidecum indecentă. Fusta este neagră, realizată din benzi elastice şi are o lungime medie. Îţi va permite să te mişti în voie, chiar dacă urmăreşte fidel linia corpului. Pantofii cu toc nu trebuie să-ţi lipsească, iar pentru o notă de eleganţă alege şi un colier mare din metal şi pietre.

Te vei simţi foarte confortabil îmbrăcată astfel, iar cei din jurul tău sigur o să te complimenteze pentru felul în care ai pregătit totul. Nu uita să alegi nişte muzică drăguţă în spiritul Crăciunului şi un vin bun. Trebuie neapărat să propui un toast în cinstea invitaţilor tăi. Îţi dorim să ai un Crăciun aşa cum ţi-l doreşti!

Vestimentaţie asigurată de NEW LOOK

  • cămaşă din voal – 129.9 lei
  • fustă creion – 89.9 lei
  • sandale velour – 129.9 lei

Model:Roxana Tănăsachi

Styling & foto:mauVErt 

 

 

Advertisements

One response to “NEW LOOK for Christmas Dinner

  1. Lara 2 January, 2012 at 1:46 am

    Gorgeous! Love your blouse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: