MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Bridalissima by RHEA COSTA

Rhea Costa a lansat miercuri, 11 ianuarie, în cadrul evenimentului “Backstage of the perfect wedding”, noua linie  Bridalissima. Rochia de mireasă Bridalissima este elegantă, sofisticată, dar în acelaşi timp accesibilă, modernă şi versatilă. Este rochia care poate fi purtată oricând dupa marele eveniment, accesorizată diferit, mixată cu alte piese din garderobă sau modificată în atelierul Rhea Costa. 

 “Mi-am dorit ca mireasa să se simtă relaxată, feminină, cu adevarat frumoasă şi specială în ziua nunţii, iar ţinuta aleasă să fie în acord cu stilul şi personalitatea ei.”

Andreea Constantin – designer-ul Rhea Costa

Bridalissima păstrează liniile elegante, sofisticate care au consacrat colecţiile Rhea Costa şi se remarcă prin aceeaşi versatilitate. Colecţia este un mix de piese şi accesorii speciale din care fiecare mireasă poate alege, pentru a-şi crea ţinuta perfectă.  Cele 27 de ţinute ale colecţiei sunt lucrate din materiale fine precum mătasea crepe de chine, chiffon de mătase, tulle, dantelă şi tafta, în tonuri de alb, ivoir şi gri perlat. Creaţiile, extrem de feminine, sunt înnobilate cu broderii manuale şi aplicaţii de perle şi cristale. Colecţia cuprinde şi trei ţinute pentru domnişoare de onoare, ediţie  speciala “Flower girl” for Pink&Blue .

Rochia de mireasa Bridalissima poate fi purtata oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa. Bridalissima ofera un pachet complet de styling personalizat, atat inainte, cat si dupa nunta: consultanta in alegerea modelului, materialelor si accesoriilor pentru tinuta creata special pentru ea, o sedinta de styling “after wedding”  şi modificarea rochiei in atelierul Rhea Costa, gratuit. Accesoriul potrivit poate transforma rochia de mireasa intr-o rochie perfecta de cocktail, topul poate fi combinat cu alte piese din garderoba pentru o tinuta relaxata de zi, rochia lunga poate fi reinventata pentru un alt eveniment special.

Colectia Bridalissima va fi disponibila in Showroom-ul Rhea Costa , cateva piese pe www.molecule-f.com,  iar colectia “Flower girl” for Pink& Blue in concept store-ul dedicat copiilor Pink & Blue.  

foto: Rhea Costa
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: