MAUVERT

fashion & lifestyle blog

I.D. Sarrieri şi arma seducătoare a marketingului

În procesul de îmbrăţişare al unui adevăr evident, anume acela că sunt shopaholică, mi-am recunoscut că lenjeria frumoasă este unul dintre cele mai bune leacuri pentru orice fel de stare de astenie, angoasă, depresie sau stare generală proastă. Golesc cardul fără remuşcări, pe principiul “draga mea, stai liniştită, un corset în plus nu strică niciodată”.

Sezonul acesta am dezvoltat o adevărată pasiune pentru colecţia I.D. Sarrieri. Dacă e vorba despre cristale supradimensionate, reverii de dantelă şi mătase, atunci e clar: nu am cum să nu cedez. Vorbim aici despre lucruri făcute la un standard înalt de calitate, chiar şi într-o fabrică gri din Bucureşti, de unde nu ţi-ai imagina nicio clipă că ies cele mai spectaculoase piese de lenjerie intimă văzute în ţara noastră. Ei bine, doamnele cu halate din încăperile cu rafturi pline de pamblici, pietre preţioase şi balene metalice fac minuni din schiţele echipei de creaţie.

   

Cel mai mult apreciez, însă, comunicarea de imagine a brand-ului, care ar trebui să fie luată drept etalon de orice brand românesc care doreşte să pătrundă pe piaţa internaţională. În fiecare sezon descoperim piesele de lenjerie purtate de cele mai frumoase modele în cataloage demne de colecţie. Catrinel Menghia, Veronica Paşcu sau Silvia Giurcă sunt doar câteva dintre trupurile divine care au întruchipat personajul rafinat I.D. Sarrieri de-a lungul timpului. Pentru sezonul în curs, muza campaniei a fost Alina Ilie, un model cu trăsături atipice, fuziunea perfectă între Andreea Diaconu şi Lara Stone.

Decorurile şedinţelor foto sunt şi ele alese cu o grijă deosebită, în aşa fel încât să reflecte spiritul aristocrat al casei. Până acum, poveştile au fost plasate în locuri deschise publicului ca Muzeul de Artă Veche Apuseană, Atelierul Andei Roman sau Iqonique Class Studio. De data aceasta, însă, fotografiile au fost realizate în intimitatea casei uneia dintre cele mai stilate prezenţe feminine din moda românească.

Pe lângă campania de imagine, există câte un lookbook realizat în studio pentru fiecare sezon, pe care îl regăsim detaliat în magazinul online. Site-ul are un design minimalist, foarte curat şi este updatat periodic cu informaţii despre noile colecţii şi apariţii în presă. În plus, postările de pe pagina de facebook sunt într-o engleză absolut impecabilă, cu un vocabular delicios de bogat şi fără greşelile gramaticale care ne lezează, din nefericire, retina de fiecare dată când verificăm news feed-ul.

Text: Ioana Voicu

Fotografii:  sarrieri.com

Advertisements

4 responses to “I.D. Sarrieri şi arma seducătoare a marketingului

  1. Pingback: I.D. Sarrieri primăvară-vară 2012 « mauVErt

  2. jessie 4 April, 2012 at 11:06 am

    alina ilie è una figa della madonna

  3. meee 8 April, 2012 at 5:48 pm

    Super articol..daca ar plati si angajatii la timp ar fi si mai bine…totul e “de fatada”…realitatea e cruda..pacat…ca isi bate joc de oameni..mare pacat!

  4. Pingback: Inna, senzualitate de budoar în clipul Inndia « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: