MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Spotul video MARNI at H&M va fi regizat de Sofia Coppola

Periodic, pe internet apar teasere care dezvăluie câte o piesă din imensul puzzle care e fiecare colaborare cu un designer a retailerului suedez. Veştile despre colecţia MARNI at H&M sună din ce în ce mai bine: video-ul campaniei va fi regizat de Sofia Coppola.

Inspirată de imprimeurile tribale şi de accesoriile floral-vegetale ale lui Consuelo Castiglioni, fiica lui Francis Ford Coppola şi-a imaginat o poveste plasată în Maroc. Imagistica vie, în tonuri vibrante, cu un suport cultural bogat, va fi ca o gură de aer proaspăt după miniaturile clonate ale Donatellei Versace, din spotul sezonului trecut. În aşteptarea campaniei regizate de Sofia Coppola, putem să visăm la vegetaţia luxuriantă de pe un domeniu ca “Jardin Majorelle”, reşedinţa Yves Saint Laurent – Pierre Bergé din Marrakesh.

Sofia Coppola este regizorul răsfăţat al modei, faima ei ajungând la apogeu o dată cu lansarea filmului Marie Antoinette, o capodoperă la nivel vizual prin intermediul căreia a dovedit lumii întregi că luxul şi excesele merg cel mai bine mână în mână. Au urmat video-ul campaniei Miss Dior Chérie şi o colaborare de lungă durată cu Louis Vuitton, pentru care a creat o linie de accesorii. Asocierea cu un brand mass-market este surprinzătoare, dar reprezintă un mijloc de a se adresa unui public mai vast, aşa cum a declarat şi designerul casei MARNI.

“A fost o plăcere să fac acest film pentru colaborarea MARNI at H&M; mi se pare nemaipomenit că fac moda accesibilă, iar eu am vrut să arăt lumii fantezia pe care o aduce moda.”

Sofia Coppola

Campania video va rula atât pe internet, cât şi la tv şi în cinematografe, împreună cu fotografiile pentru print, care vor reprezenta cadre-cheie din film. Colecţia MARNI at H&M va fi disponibilă în magazine din 8 martie 2012.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: