MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Victoria 46, acum şi online

Sub sloganul “High Fashion, easy access”, High Fashion Concept a lansat, în mod oficial, site-ul de shopping Victoria Online. Un pas necesar în relaţia retailer-ului cu clientela deja fidelă a magazinului fizic Victoria 46, oferindu-i varianta ca într-o zi ploioasă în care vrea să-şi achiziţioneze o poşetă Lady Dior, să poată să facă acest lucru fără remuşcări din intimitatea patului, cu un card Platinum şi cu laptopul în braţe.

  

  

Evenimentul de lansare a fost unul la fel de relaxat, în fapt o paradă a pieselor de top din colecţiile high fashion ale sezonului, pe fundal sonor de cvartet de coarde şi clinchete de cristal, alternate cu un moment artistic de acrobaţii, echilibristică şi dans la bară, oferit spre deliciul invitaţilor doritori de puneri în scenă extravagante.

Site-ul este uşor de navigat, produsele pot fi sortate după categorii de sex sau preţ şi, drept bonus, poţi să citeşti şi noutăţi din lumea modei în rubrica Fashionary. Preţurile exprimate în RON şi nu în euro, ca pe celebrele Net-a-Porter sau Luisaviaroma, pot să inducă şocuri la citirea celor cinci cifre din preţul unei rochii, însă cu puţină răbdare şi noroc, ele pot fi achiziţionate şi mai târziu, la secţiunea SALE.

Brandurile din portofoliul Victoria Online sunt: Alexander McQueen, Balenciaga, Christian Dior, Elie Saab, Givenchy, Isabel Marant, Lanvin, Roberto Cavalli, Stella McCartney şi altele. Deocamdată produsele de pe Victoria Online pot fi comandate doar în România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: