MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Diana Dondoe în cel mai nou film Sergio Rossi

Pentru colecţia toamnă-iarnă 2012-2013 a brandului italian Sergio Rossi, designerul Francesco Russo a decis să însoţească prezentarea cu un film, al cărui protagonistă este Diana Dondoe. Scurt-metrajul regizat de Luca Guadagnino ilustrează perfect direcţia sezonului: multă piele de crocodil, tradusă în look-uri ce aduc aminte de armuri mitologice şi de triburi primitive.

“Există o relaţie carnală între femei şi pantofi”, susţine Francesco Russo, de aceea imaginile redau pantofii ca pe nişte obiecte sexuale menite să alimenteze cele mai tenebroase dorinţe. Colecţia Skin to Skin este concepută pentru a îmbrăca întregul corp într-o a doua piele cu gulere, harnaşamente, centuri sau cizme lungi.  Materialele folosite sunt cele mai scumpe variante de piele: struţ, piton, crocodil şi piele întoarsă de ied.

Diana Dondoe a fost alegerea firească pentru a întruchipa personajul dominatoarei care dă ordine şi naşte fantezii de pe tronul spectaculos de piele cu coarne. Trupul sculptural şi personalitatea puternică l-au fascinat pe Russo într-atât încât să ne-o dezvăluie pe Diana aproape goală, cu un machiaj care să nu scoată în evidenţă nimic altceva decât o privire sfâşietoare.

Decorul este inspirat din filmul “Maîtresse” din 1975, în care personajul principal, dominatoare de meserie, îşi desfăşura activitatea într-o cameră de tortură plină cu obiecte-fetiş din piele. Luga Guadagnino, regizorul peliculei I Am Love (de care Francesco Russo s-a îndrăgostit iremediabil), a declarat că nu a vrut să spună povestea personajului, ci doar să urmărească cine e, de unde vine şi încotro se îndreaptă. Restul este erotism nocturn.

surse: wwd, dazeddigital

Ioana Voicu

Advertisements

One response to “Diana Dondoe în cel mai nou film Sergio Rossi

  1. Pingback: Paris – Expoziția Une Vie de Timbrée | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: