MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MARNI at H&M showroom preview

Showroom-ul H&M este unul dintre locurile preferate ale actanţilor de pe scena modei bucureştene. De la editori de modă, la stilişti şi bloggeri, toată lumea are o slăbiciune pentru studioul din Piaţa Unirii. Pe lângă colecţiile din viitor, acolo ştii cu siguranţă că vei găsi întotdeauna muzică bună, răgaz pentru o cafea şi conversaţie relaxantă cu Diana Tofan, o gazda mereu primitoare.

La fel ca în fiecare sezon, am fost invitaţi la showroom cu câteva zile înainte de lansarea mondială în magazine, să vedem un preview al colecţiei MARNI at H&M. Vă invităm să urmăriţi un amateur video 🙂 care credem că va reda atmosfera colecţiei mai bine decât nişte fotografii.

Atât hainele, cât şi accesoriile arată foarte bine în realitate, iar raportul calitate-preţ este destul de echilibrat. Cromatica este foarte atrăgătoare şi cred că se vor îndrăgosti de accesorii şi de imprimeuri chiar şi persoanele care nu cunosc neaparat povestea casei Marni.

Colecţia MARNI at H&M va fi disponibilă începând cu 8 martie în magazinele H&M din Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni (Bucureşti) şi Maritimo Shopping Center din Constanţa.

video: mauVErt

text: Ioana Voicu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: