MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Workshop STYLE UP cu Dana Tănase şi mauVErt

Ceea ce îmi place cel mai mult în activitatea pe care o desfăşurăm în online este că, de cele mai multe ori, ea are implicaţii în viaţa reală. Una dintre activităţile ‘offline’ cele mai recente a fost workshop-ul Style Up, la care prietena noastră Dana Tănase ne-a invitat să participăm alături de ea, în calitate de vorbitori. Evenimentul a fost un proiect al Young Proffesionals Club Café şi a constat într-o întâlnire cu în jur de 30 persoane, cu care am discutat pe diverse subiecte legate de stil.

YPC Café este prima cafenea non-profit din România. Este un proiect de antreprenoriat social ce susține ONG-urile și proiectele sociale cu impact pozitiv în societate. Unicitatea acestui concept este dată de faptul că profitul locației este direcționat către ONG-uri pentru susținerea unor proiecte și cauze sociale cu impact în comunitate. Astfel, aici se organizează periodic evenimente specifice: workshop-uri de dezvoltare personală, întâlniri de networking, conferinţe cu speakeri motivaționali, expoziții de artă sau concerte.

Am fost anunţaţi dinainte că participanţii vor fi, în cea mai mare parte studenţi, astfel încât am încercat să aducem în discuţie subiecte care să fie cât mai aproape de nevoile lor: de la cum să ne îmbrăcăm bine/corect cu un buget limitat, cum adaptăm tendinţele fiecărui sezon garderobei noastre, ce ar trebui să evităm atunci când ne construim ţinutele, de ce factori trebuie să ţinem cont atunci când cumpărăm un articol vestimentar, până la felul în care ne îngrijim hainele şi accesoriile.

Atmosfera a fost destinsă şi plăcută, mai ales că publicul a fost foarte receptiv şi am primit multe întrebări, care au dat naştere unor discuţii interesante. În tot acest timp, am proiectat o galerie de imagini de pe bloguri de streetstyle şi de stil personal, cu care am exemplificat sugestiile pe care le-am prezentat.

Workshop-ul a fost un prilej bun să-i cunoaştem pe câţiva dintre cititorii noştri şi să răspundem la întrebările pe care le primim frecvent pe e-mail sau pe blog. Ca de obicei, a fost o reală plăcere să fim în preajma Danei, care a moderat discuţia cu tact şi a încântat publicul cu personalitatea ei şarmantă.

Le mulţumim din nou organizatorilor pentru invitaţie. A fost o experienţă foarte plăcută şi sperăm că şi participanţii au plecat cu aceeaşi impresie.

text: Ioana Voicu
Advertisements

2 responses to “Workshop STYLE UP cu Dana Tănase şi mauVErt

  1. Ioana 14 March, 2012 at 9:31 am

    La cât mai multe astfel de workshop-uri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: