MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Trilogia Jean Paul Gaultier + Diet Coke

Diet Coke a anunţat un nou parteneriat de imagine, de această dată cu designerul francez  Jean Paul Gaultier. Gaultier este noul director de creaţie pentru o serie de proiecte pe care brandul de băuturi răcoritoare o are anul acesta. El a realizat designul pentru o colecţie limitată de sticle şi doze, şi a gândit campania care a fost  fotografiată de Stéphane Sednaoui.

Pentru a celebra lansarea noului proiect Diet Coke, Gaultier joacă în seria de scurt-metraje “The Night & Day Serial Designer”, produsă de Wolkoff Arnodin. El interpretează pe rând rolurile de psihiatru, jurnalist şi chiar detectiv particular şi apare alături de cele trei păpuşi-personaj Diet Coke.

The Serial Designer rocks out

Irene este artista aspirantă care, deşi are potenţial, nu are un stil bine-definit. Jean-Paul intervine cinic şi îi propune o schimbare de look, înlocuind banalul top roz cu o salopetă din plasă şi o rochie de piele cu fermoare. Transformarea imaginii îi impune lui Irene şi o nouă atitudine, astfel încât ea devine un star rock celebru, asediat de jurnalişti.

The Serial Designer stars in a romance

Bernadette a petrecut prea mult cu o noapte înainte şi se trezeşte exact în momentul în care ar fi trebuit să se prezinte la un interviu de angajare. Jean-Paul apare ca prin vis şi o calmează pe micuţa crizată, oferindu-i o rochie în dungile care l-au făcut celebru pe Maestru.

The Serial Designer thrills

Eleanor este actriţa panicată de lipsa inspiraţiei în alegerea unei ţinute pentru premiera filmului în care joacă. Apariţia lui Jean-Paul este de data aceasta una cu accente de thriller: fulgere şi un râs malefic care ne lasă pentru câteva momente în suspans. Soluţia pe care i-o oferă divei este una spectaculoasă, tot din palmaresul obiectelor-fetiş ale lui Gaultier: un corset roşu accesorizat cu tatuaje pe tot corpul.

text: Claudiu Enescu
sursa: dietcoke.com


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: