MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Aymeline Valade, prea slabă în lookbook-ul MARNI at H&M?

Un nou scandal legat de modelele mult prea slabe a zguduit lumea modei zilele trecute. De data aceasta, brandul H&M a fost acuzat că a folosit un model care arată aproape cadaveric în lookbook-ul colecţiei MARNI at H&M.

Reproşul adus retailer-ului suedez a fost că apariţia lui Aymeline Valade, franţuzoiaca în vârstă de 26 ani, este una care ar putea să facă publicul tânăr să creadă că aceasta este imaginea pe care o promovează brandul în societate. Cauza disputei a fost că machiajul care aduce a cearcăne şi pungi negre sub ochi, alături de coafura dezordonată şi de silueta filiformă o fac pe Aymeline să arate ca şi când ar fi pe punctul de a se prăbuşi.

Răspunsul venit din partea H&M a fost unul destul de evaziv. Reprezentanţii au declarat că le pare rău dacă imaginea pe care ei au văzut-o ca interesantă, a fost greşit inţeleasă. Totodată, ei au ţinut să precizeze că nu lucrează niciodată cu modele care sunt ‘mult prea slabe’, fără să definească exact limita sub care cineva devine mult prea slab.

Aymeline Valade este deja de trei sezoane în lumina reflectoarelor, fiind clasificată în primăvara anului trecut în top 10 feţe noi în modelling. Frumuseţea ei vine din figura interesantă cu maxilarul perfect desenat, pomeţi proeminenţi, buze cărnoase şi o privire pătrunzătoare.

A defilat pentru case celebre precum Hermes, Chanel, Jean-Paul Gaultier, Lanvin, Balmain sau Christian Dior şi a apărut în numeroase campanii. Sezonul acesta o putem vedea în campaniile Lacoste, Joseph şi Lanvin.

text: Ioana Voicu
sursa: dailymail.co.uk
Advertisements

One response to “Aymeline Valade, prea slabă în lookbook-ul MARNI at H&M?

  1. Pingback: H&M+ : costume de baie pentru femeile cu forme « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: