MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MURMUR şi Bordelle pentru Mise en Cage

Într-o lume hiper-sexualizată, distinsele fantezii de budoir au devenit o nişă în marea de vulgaritate creată de industria pornografică şi de sex-shop-urile pline până la refuz de kitsch-uri. Mise en Cage este un boutique (fizic şi virtual) parizian care promovează conceptul de lux erotic. În cuşca lor exclusivistă, instinctele sunt satisfăcute cu jucării sexuale couture, accesorii de boudoir şi lenjerie intimă de lux. Două dintre brand-urile cel mai intens promovate din portofoliul Mise en Cage sunt MURMUR by Andreea Bădală şi Bordelle by Alexandra Popa, o dovadă în plus că design-ul românesc de calitate este apreciat la cote înalte în Occident.

Pentru promovarea colecţiei primăvară-vară 2012, Florence Abelin, fondatoarea şi directorul de creaţie al Mise en Cage, împreună cu fotografa Berenice V., au realizat un film prin care ne invită să fim voyeurii unor scene de dominare, eleganţă şi senzualitate.

Alexandra Popa a lansat brand-ul Bordelle, în Londra, în 2007. Rochiile şi piesele de lenjerie din benzi de satin elastic au devenit un succes instant, fiind purtate de vedete precum Rihanna, Lady Gaga sau Britney Spears. Alexandra a fost invitată chiar, să creeze câteva ţinute pentru rolul Christinei Aguilera din celebra peliculă ‘Burlesque’.

În România am putut să vedem piese Bordelle purtate de Loredana în prima ediţie a emisiunii ‘Vocea României’ sau în pictorialul Maison des Fetiches realizat de Maurice Munteanu şi Domnica Mărgescu în ediţia din octombrie 2011 a revistei ELLE. Brand-ul nu este încă prezent la noi în ţară, dar puteţi să plasaţi comenzi online pe site-ul lor din Marea Britanie.

Andreea Bădală a lansat brand-ul MURMUR în primăvara lui 2011, când a atras atenţia prin unghiul inedit de abordare al vestimentaţiei femine. Colecţiile ei înseamnă mai mult decât doar lenjerie intimă: rochiile au sisteme neaşteptate de deschidere, fiind special concepute pentru a fi înlăturate cu uşurinţă. Accesoriile variază de la bustiere şi corsete la harnaşamente, care pot fi purtate atât peste haine, cât şi direct pe piele.

Viziunea Andreei a fost îmbrăţişată de către stiliştii şi redactorii de modă din presa de specialitate, Murmur devenind, în scurt timp, unul dintre cele mai apreciate brand-uri româneşti. În România, puteţi să cumpăraţi colecţiile online de pe Molecule-F.

Cum vi se par creaţiile Bordelle şi Murmur?

text: Ioana Voicu
surse: miseencage.com, bordelle.co.uk, murmur.ro
Advertisements

One response to “MURMUR şi Bordelle pentru Mise en Cage

  1. Pingback: Inna, senzualitate de budoar în clipul Inndia « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: