MAUVERT

fashion & lifestyle blog

POEME este noua linie semnată Corina Vlădescu

Urmăreşte blogul mauVErt pe Bloglovin’

Cea de-a doua linie vestimentară a Corinei Vlădescu, NOIR, a fost transformată în P o e m e, odată cu lansarea colecţiei pentru primăvară-vară 2012 şi a magazinului on-line. Decizia de rebranding a venit ca urmare a schimbării direcţiei artistice din ultimele trei sezoane. Noile creaţii Poeme sunt inspirate de lumină, culoare, boemie şi rock’n’roll, elemente care nu se încadrau în stilul impus prin linia NOIR.

Poeme de Corina Vladescu este o metaforă analogică ce descrie stilul hainelor designerului. Corina Vlădescu foloseşte mijloace artistice şi estetice pentru a crea un produs vestimentar versatil, care împrumuta din personalitatea fiecărui personaj care-l îmbracă. Pentru a susţine caracterul versatil al creaţiilor Poeme, 20 de femei din diferite domenii profesionale vor fi prezentate timp de o săptămână pe prima pagină a magazinului on-line, purtând creaţiile Poeme.

Colecţia pentru sezonul primăvară-vară 2012 are aproximativ 80 de piese: de la pantaloni scurţi şi tricouri, la rochii de seară. În magazinul on-line veţi găsi deocamdată doar 24 de produse, săptămânal urmând a fi adăugate piese noi. Hainele Poeme au preţuri accesibile şi păstrează elemente specifice designerului Corina Vladescu: tăieturi, deconstrucţii, detalii originale şi prelucrări inedite ale materialelor.

 

Produsele  pot fi livrate în 24 de ore în orice oraş din Romania, iar internaţional în 3-5 zile lucrătoare.

Cum vi se par hainele Poeme by Corina Vlădescu, din colecția primăvară-vară 2012?

sursă: comunicat de presă
mauVErt
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: