MAUVERT

fashion & lifestyle blog

SHOPPING de primăvară

Pentru că primăvara ne invită, în sfârşit, să ieşim din case şi pentru că întotdeauna avem nevoie de ceva nou care să ne inspire, v-am alcătuit un scurt ghid de cumpărături pentru weekend-ul care bate la uşă. Aflaţi din rândurile de mai jos care sunt destinaţiile de shopping pe care trebuie să le notaţi în agende sezonul acesta.

The PLACE

Pregătiţi-vă cardurile, pentru că The Place Concept Store vă aşteaptă cu trei branduri noi în portofoliu: Thierry Mugler, Jason Wu şi Mulberry.

Molecule-F

Molecule-F ne aduce colecţia ‘Inverted Perspective’ a lui Lucian Broscăţean la un click distanţă – o colectie dark ca alternativă pentru explozia cromatică specifică sezonului de primavară-vară. Elementele-cheie ale colecţiei sunt materialele delicate şi uşoare, in special bumbacul si batistul, texturile dinamice şi formele geometrice inversate, care generează diferite volume drapate. Surpriza lui Lucian este colectia creata special pentru Molecule F. Aceasta colectie a fost intitulata simplu MOLECULE si contine cinci rochii versatile realizate din batist.

Adrian Oianu

Adrian Oianu, designerul celebru pentru rochiile-sac finisate cu o atenţie deosebită la detalii, a lansat linia de tricouri ‘T-Shirt-ul Românesc’, o alternativă confortabilă a iei tradiţionale, dar şi colecţia de jachete ‘Bucurie’, inspirate de şuba păstorului Bucur.

H&M

În magazinele H&M a intrat colecţia Conscious, realizată din materiale reciclate şi bumbac organic. Hainele nu sunt în armonie doar cu mediul înconjurător, ci şi cu tendinţele sezonului, asfel încât avem de ales între materiale cu imprimeuri florale, broderii sparte, ţinute all white sau piese în nuanţe de roz pudrat şi verde-mentă. În magazinul H&M din Băneasa Shopping City găsiţi şi Exclusive Conscious Glamour Collection, colecţia care a fost purtată de vedete precum Viola Davis, Michelle Williams sau Kirsten Davis pe covorul roşu.

Ce se află pe lista voastră de shopping?

text:  Claudiu Enescu
foto: The Place, molecule-f.com, Adrian Oianu, h&m.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: