MAUVERT

fashion & lifestyle blog

a n o r g a n i c – noua colecţie de bijuterii MARIA FILIPESCU

Maria Filipescu este unul dintre cei mai interesanţi designeri de bijuterie contemporană autohtoni. Cu o delicateţe şi un rafinament al gesturilor native, e greu să îţi imaginezi că Maria este cea care prelucrează metalele în atelier. Deşi bijuteriile ei au întotdeauna un aer de armură, acesta este temperat de inserţiile neaşteptate de perle şi de cristale Swarovski sau de căptuşelile realizate negreşit din catifea neagră.

După Androgin, Cronos, Literalis şi Bounds, Maria Filipescu a lansat sezonul acesta colecţia a n o r g a n i c, în care a păstrat elementele structurale care îi definesc accesoriile, însă pe care le-a realizat sub forme mult mai epurate. Rotunjimile celor 18 piese din colecţie sunt inspirate de molecule şi de formele mlădioase ale materiilor prime cu care lucrează designerul.

Noua colecţie a Mariei Filipescu va fi diponibilă în cadrul târgului de bijuterie contemporană AUTOR, care va avea loc în weekend-ul 12-13 mai la Sala Dalles, pe www.molecule-f.com, pe www.mariafilipescu.com şi în restul magazinelor care comercializează bijuteriile designerului.

Vă plac bijuteriile Mariei Filipescu?

text: Ioana Voicu
foto: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: