MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Garden Party oferit de Casa Regală a României [2012]

În prezenţa Majestăţii Sale Regelui Mihai, pe data de 10 mai 2012, la Palatul Elisabeta din Bucureşti, a avut loc cea de-a treia sărbătoare anuală Garden Party organizată de Casa Regală după al Doilea Război Mondial.

Palatul Elisabeta a găzduit patru mii de reprezentanţi ai tuturor comunităţilor româneşti, oameni de toate vârstele, confesiunile şi profesiile. Printr-o conjuctură fericită am fost invitaţi să luăm parte la evenimentul privat dedicate Zilei Regalităţii.

Evenimentul a început la 17.30, după sosirea tuturor invitaţilor, odată cu salutul de la balcon al Majestăţii Sale Regelui Mihai. Alături de Majestatea Sa au stat Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, şi au primit aplauzele mulţimii, după intonarea Imnului Regal.

Cele două ore, cât a durat  evenimentul, au trecut pe nesimţite pentru că principalul scop a fost acela al socializării. Invitaţii s-au cunoscut, au discutat, s-au fotografiat, au ciocnit un pahar cu şampanie şi şi-au admirat ţinutele special pregătite. Doamnele au fost cele mai admirate pentru că dress-code-ul le-a impus purtarea pălăriilor. Am văzut creaţii superbe: de la pălării elegante cu boruri largi, la accesorii fantezie împodobite cu pene multicolore, printre cele mai spectaculoase numărându-se pălăriile realizate de Kristina Dragomir. Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a purtat tot o creaţie semnată Kristina Dragomir, realizată din pai alb şi bleumarin, cu aplicaţii de strasuri şi pene, pe care a potrivit-o cromatic unui taior cu buline.

Unul din momentele speciale a fost spectacolul aviatic, realizat în cinstea fostului suveran Mihai I, de către  membrii echipei private de acrobaţie aeriană „Iacarii acrobaţi”. Cei trei piloţi au survolat Palatul Elisabeta şi au salutat evenimentul de la bordul avioanelor româneşti, Yak-52.

Evenimentul Garden Party a fost extrem de emoţionant şi foarte special pentru noi. Este minunat să fii alături de atâta lume distinsă, elegantă şi manierată, pe o peluză verde, în curtea unui palat real, unde răsună acordurile orchestrei militare. O privelişte greu de descris, o emoţie imposibil de stăvilit şi o experienţă deocamdată unică!

V-am pregătit o serie de fotografii cu cele mai inspirate ţinute purtate la Garden Party. Puteţi viziona toate fotografiile pe care le-am realizat, pe Facebook – Blogul Mauvert

  

  

  

text & foto: Claudiu Enescu

Advertisements

7 responses to “Garden Party oferit de Casa Regală a României [2012]

  1. Mircea Popescu 13 May, 2012 at 2:54 am

    Nu stricau si niste nume pe poze, ca uite io de exemplu chiar n-am habar cine-s toate anonimele alea.

  2. Pingback: Moody Monday: hats |

  3. Pingback: Garden Party oferit de Casa Regală a României [2013] | MAUVERT

  4. Pingback: Garden Party oferit de Casa Regala a Romaniei [2014] | MAUVERT

  5. Pingback: WEDNESDAY ADDAMS VISITS THE KING | High Street Cardigans

  6. Pingback: Garden Party oferit de Casa Regala a Romaniei [2015] | MAUVERT

  7. Pingback: Moody Monday: hats - Kittenhood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: