MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Maison 13. It’s COOL time!

Săptămâna trecută, un nou spaţiu conceptual şi-a deschis porţile pentru oamenii cool din Bucureşti. Maison 13 se află într-un imobil monument istoric, de la începutul secolului XX, de pe Dumbrava Roşie, una dintre cele mai frumoase străzi ale capitalei.

Într-un cadru creativ, cu ţinuta obligatorie cool, invitaţii Maison 13 au avut parte de o seară relaxantă şi prietenoasă.

  

  

Maison 13 este un restaurant concept unde poţi avea o înatlnire de afaceri sau cu prietenii la micul dejun, prânz sau cină,  unde poţi socializa la un pahar de şampanie Ruinart sau la un vin Brunello di Montalcino sau pur şi simplu, unde poţi lucra la un proiect în compania unui Nespresso savuros şi a unui fresh de mango cu banane. Un Mac cu ecran de 12.5 inch şi o imprimantă sunt mereu la dispoziţia clienţilor.

Selecţia gastronomică este pe măsură. Poţi savura o salată de broccoli cu migdale sau o salată de roşii în pâine, un fresh din frunze de pătrunjel cu lămâie şi rodie sau un piure rustic de conopidă ori o porţie de smochine la cuptor cu brânză Brie.

Mai mult decât să te bucuri de felurile delicioase de mâncare, poţi admira obiecte de design de la branduri precum: Northern Lighting, Light Years, Viccarbe, Studio Lawrence, Design House Stockolm, One Nordic sau Kenneth Cobonpue, pe care le poţi comanda oricând sau cumpăra pe loc. Selectia de tablouri cu mesaje unicat este ispititoare, aşa că aici poţi găsi un cadou personalizat pentru un prieten cool.

  

Iar dacă vrei doar să te destinzi într-o după-amiază mohorâtă, ai la dispoziţie biblioteca Maison plină cu albume de artă, design şi arhitectură, cărţi celebre de management sau psihologie şi o colecţie întreaga Pascal Bruckner.

Maison 13 este un loc altfel unde mănânci bine, bei sofisticat, socializezi neaşteptat, te distrezi relaxat, respiri design, inspiri informaţie… Un loc în care te vei simti ca acasă, ca la birou, ca la restaurant, ca la club, ca la Paris sau ca la New York.

Maison 13 va fi deschis de luni până duminica de la primul până la ultimul client, iar accesul se va face numai pe baza cardului de membru care va fi oferit gratuit şi care va garanta integritatea şi calitatea acestui loc.

sursa: comunicat de presă Maison 13
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: