MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Concurs: mauVErt te trimite la AVANPREMIERE 10

Gala AVANPREMIERE ajunge în acest sezon la ediţia a 10-a. Designerii invitaţi vor prezenta tendinţele pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013. Evenimentul se va desfăşura pe 22 mai, la Muzeul de Artă Contemporană, începând cu ora 20:00.

De această dată se pune accentul pe conexiunea între moda românească și cea britanică, prin legăturile designerilor invitați, cu acest spațiu special de inspirație.

Ediţia este una aniversară pentru noi şi reprezintă o demonstrație continuă de valoare a designului romanesc. De-a lungul timpului, pe podiumul AVANPREMIERE au defilat atât creații ale tinerelor talente din țară, cât și ale designerilor cunoscuți pe plan internațional şi sunt mândru că avem, după 10 ediţii, un festival puternic, cu tradiţie şi cu un cuvânt important de spus în peisajul modei româneşti.

Alin Gălăţescu – directorul festivalului

Pe podiumul AVANPREMIERE din acest an îşi vor prezenta colecţiile designeri precum: Iris Şerban, Carmen Secăreanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu şi Simona Semen. Reper al modei autohtone, evenimentul este conectat în acest an la spaţiul avangardist al modei britanice, prin prezenţa a doi tineri designeri talentaţi: Dinu Bodiciu, care înregistrează un succes remarcabil pe scena londoneză şi Ioana Ciolacu, recent acceptată la prestigiosul London Institute of Fashion.

Alături de aceştia vor urca pe podium si creaţiile lui Lucian Pop, reprezentant al modei masculine în această ediţie a Galei. Invitată la secţiunea video : Rhea Costa.

Gala AVANPREMIERE reprezintă cel mai cunoscut eveniment multi-brand al modei autohtone.

Concurs AVANPREMIERE 10

 vă oferă 2 invitaţii la Gala AVANPREMIERE 10.

Concursul se desfăşoară în perioada 18 – 21 mai 2012.

Pentru a putea participa la concurs trebuie:

 • să lăsaţi un comentariu în care să ne spuneţi de ce vreţi să mergeţi la Gala AVANPREMIERE 10 + datele voastre de contact (nume, email);
 • să adăugaţi Blogul Mauvert la prieteni pe Facebook, în cazul în care nu sunteţi deja conectaţi;
 • să distribuiţi pe profilul vostru de facebook afişul concursului pe care îl găsiţi aici.

Concursul se va încheia luni, 21 mai, la orele 19.00, iar câştigătorul va fi desemnat în aceeaşi zi, prin tragere la sorţi.

SUCCES!

Advertisements

8 responses to “Concurs: mauVErt te trimite la AVANPREMIERE 10

 1. Liviu Semeniuc 18 May, 2012 at 10:20 am

  Vreau sa meeeeerg 🙂

 2. Dimitriu Andreea 18 May, 2012 at 10:40 am

  Consider ca este o ocazie unica si cu atat mai deosebita intrucat doi dintre designeri vin cu o experienta vasta pe plan international.

 3. Crisan Denise 18 May, 2012 at 11:13 am

  Imi doresc sa particip la Gala Avanpremiere pentru ca este un eveniment deosebit care iti incanta simturile :D!

 4. Luiza Marina Apostoiu 18 May, 2012 at 11:27 am

  Pentru a avea ocazia de a cunoaste colecţiile unor designeri precum: Iris Şerban, Carmen Secăreanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu şi Simona Semen, Dinu Bodiciu, Ioana Ciolacu 🙂

 5. Radu STOIAN 18 May, 2012 at 6:36 pm

  Vreau sa merg pentru ca doresc sa urmez si eu o cariera in domeniu.

 6. lurifluri 19 May, 2012 at 3:19 pm

  As dori sa particip la Gala Avanpremiere pentru a avea ocazia de a studia atat creativitatea si ingeniozitatea designerilor romani, cat si atmosfera creata de aceastia la show in jurul tinutelor create.
  Nasui Laura Maria

 7. Alexandra Naghiu 20 May, 2012 at 9:46 pm

  Melanj. E conceptul care defineste cel mai bine spectacolul de culoare, textil, accesoriu si sentiment prezent pe scena Galei Avanpremiere. Calitatea si originalitatea sunt atributele forte ale creatiilor designerilor romani. Pentru aceasta, imi doresc sa ii aplaud pe acestia!
  Alexandra Naghiu

 8. Irena Cantaragiu 21 May, 2012 at 11:16 am

  Imi doresc sa merg deoarece am nevoie sa reiau legatura cu my feminine side, cu trendurile din fashion si sa invat sa ma pun in valoare ca o domnisoara tanara si plina de aspiratii ce sunt! Cred ca am lasat pentru o perioada intr-un con de umbra cochetariile tipic feminine bazandu-ma mai mult pe mind&spirit… dar vreau si simt un dor nebun sa fiu iarasi acolo si completez triunghiul… Plus! I-as face o surpriza unei prietene dragi care e pasionata de tot ce inseamna fashion si arta si ar adora sa participe la eveniment!
  Irena Cantaragi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: