MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Fashion FILM: The Wall [MURMUR]

Odată cu evenimentul de inaugurare al noului showroom MURMUR, Andreea Bădală ne-a prezentat un nou fashion film marca All Hollow. Filmul se numeşte “The Wall“, iar creaţiile pe care le poartă modelele fac parte din colecţia The Good Wife, primăvară-vară 2012.

Evenimentul a avut ca scop familiarizarea cu noua locație și prezentarea liniei de accesorii. În noua colecție de primăvară-vară 2012 – The Good Wife, Andreea Bădală dezvoltă și mai mult seria accesoriilor: harnașamente de bust, portjartiere din piele, curele-portjartier sau harnașamente complexe din benzi elastice și piele, concepute pentru a fi purtate peste haine sau direct peste piele, devenind astfel adevărate accesorii erotice.

Conceptul evenimentului a fost realizat de Lundi et Demi și a parcurs încă un pas în  seria evenimentelor Murmur, urmând  și de data aceasta evoluția brandului.

Astfel, linia de accesorii a fost expusă într-un spațiu care i-a transpus pe invitați în universul intim al unei femei. Acestea au fost integrate într-o instalație cu paturi,  pe un fundal sonor de duș care curge și femeie care fredonează ușor. Invitații au devenit martorii unei acțiuni trecute și au avut impresia că au pătruns într-un loc nepermis, că au intrat în intimitatea unei femei și au suprins un moment personal al ei.

Prin intermediul seriei de fashion movies realizate, All Hollow încearcă să sincronizeze modalitațile de prezentare ale colecțiilor designerilor vestimentari români cu cele ale designerilor din societățile vestice. Murmur a reprezentat pentru All Hollow o provocare stilistică, datorită creațiilor sale senzuale.

Completând ideea filmului, Murmur a realizat un spider wall neconvențional, un răspuns dinamic la eternele fotografii la panourile branduite. Invitații erau îndemnați să își ia avânt spre un pat dublu, fixat pe perete, pentru a fi filmați „în acțiune” sau să pozeze  în pozițiile preferate de somn.

A film by: Vlad Fenesan & Barna Nemethi
Editing: Vlad Fenesan
DOP: George Dascalescu
Styling: Oana Vasilache
MUA: Doinel Ungureanu
Hair: Adi Harlea
Music: Filles du Calvaire
AllHollow.com production

Cum ţi se pare colecţia The Good Wife?

text: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: