MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Tu poţi fi următorul STAR Martini!

MARTINI, una dintre cele mai emblematice mărci din lume, lansează împreună cu Christian Louboutin o nouă campanie pentru a găsi următorul star feminin MARTINI. 

Denumit după cocktail-ul cu acelaşi nume, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfăşurat la nivel global cu scopul de a o descoperi persoana potrivită care să întruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE.  Câştigătoarea castingului va călca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan şi Monica Bellucci şi va fi premiată cu 150.000 EUR, 12 perechi de pantofi marca Christian Louboutin şi 12 ţinute semnate de designeri celebri.

Campania globală MARTINI Royale Casting  va avea loc live în 25 de ţări, începând cu data de 28 mai, din Brazilia până în Spania, din Africa de Sud până în România. Câştigătoarea castingului va fi aleasă în octombrie de către Christian Louboutin şi un juriu format din staruri internaţionale.

Cele care vor să participe la acest concurs, trebuie să acceseze pagina oficială WWW.FACEBOOK.COM/MARTINI şi să încarce un scurt film prin care să demonstreze că au atitudine pentru a fi următorul star MARTINI.

Louboutin a fost ales să jurizeze MARTINI Royale Casting datorită propriului său status iconic în lumea modei. În cei 20 de ani de existenţă, încântătorii pantofi Louboutin şi-au pus amprenta asupra unei ere. Uşor de recunoscut datorită tălpilor roşii care au devenit o marcă a brandului, pantofii Louboutin există acolo unde sunt femei stilate şi elegante. Pentru a sărbători aniversarea celor 20 de ani, MARTINI va sponsoriza expoziţia retrospectivă Christian Louboutin, care va avea loc la London Design Museum.

Sunt încântat să fac parte din juriul pentru campania Martini Royale Casting şi să mă alătur unui brand iconic, precum MARTINI, în căutările sale. Filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE este similară motoului meu personal- de ce nu?- şi aştept cu nerăbdare să găsim femeia care întruchipează aceste două maxime.

Christian Louboutin

Alături de Christian Louboutin, din juriul internaţional al concursului va face parte şi Yuri Buzzi. Actor în devenire şi câştigător al concursului MARTINI Kisser Casting 2011, la care au participat 6.000 de concurenţi, Buzzi a câştigat nu numai pe baza talentului său în faţa camerei de filmat, dar şi datorită atitudinii pozitive, ceea ce demonstrează practic însăşi filosofia LUCK IS AN ATTITUDE.

sursa: comunicat de presă Martini
Advertisements

2 responses to “Tu poţi fi următorul STAR Martini!

  1. Adee 30 May, 2012 at 7:41 am

    Cine nu ar vrea sa devina star Martini:X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: