MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Momente de pus în ramă via Giorgio Armani

Riviera Franceză este o sursă nesecată de inspiraţie atunci când vine vorba de vară.  Tocmai pentru că nu pare să îşi schimbe prea curând acest statut de loc de escapadă şi de odihnă al celor bogaţi, celebri şi norocoşi, Coasta de Azur este o alegere firească pentru campaniile brand-urilor de lux.

Pentru campania primăvară-vară 2012 pentru ochelari de soare, Giorgio Armani continuă povestea „Frames of Life”, la Saint Tropez. Acţiunea se desfăşoară pe parcursul unei zile de vacanţă, în care, aşa cum spune şi titlul, sunt ilustrate diferite cadre din cotidianul lipsit de griji al unui cuplu tânăr. Imaginile alb-negru învăluie povestea într-o peliculă cinematografică romantică, în care ochelarii de soare sunt în centrul atenţiei. În capturile desprinse parcă dintr-un jurnal de călătorie, protagoniştii poartă ochelarii de soare la piaţă, la o partidă de petanque în Place de Lices, pe malul mării sau când înoată în piscină.

Linia de rame de ochelari a fost concepută pornind de la premisa că avem nevoie de ochelari care să fie potriviţi toată ziua, adică să nu aibă un design prea extravagant, care să limiteze purtarea lor doar cu anumite ţinute. Formele simple şi armonioase sunt inspirate din tendinţele anilor `40 şi au un aer retro, dar atemporal.

În Bucureşti, puteţi cumpăra creaţiile designerului italian Giorgio Armani din boutique-ul Emporio Armani situat pe Calea Victoriei 60-64.

Ce părere aveţi despre acest fashion-film?

text: Ioana Voicu
foto & video: giorgioarmani.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: