MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lacul Lebedelor pe muzica lui Florence

E nevoie de foarte puţine cuvinte pentru a descrie noul videoclip al britanicilor de la Florence + The Machine, pentru piesa “Spectrum” (de pe albumul Ceremonials, lansat în octombrie 2011). Pentru videoclipul foarte cool pe care îl puteţi urmări mai jos, Florence a colaborat cu celebrul fotograf David LaChapelle şi coregraful american John Byrne.

Este un vis devenit realitate. Colecţionez albumele lui (n.r. LaChapelle) încă din adolescenţă şi mi-am dorit ca el să realizeze videoclipul pentru “Spectrum”, de când a fost scrisă piesa. Încă nu pot să realizez că s-a întâmplat asta şi sunt extrem de fericită că şi el a simţit o conexiune cu muzica mea. 

Florence Welch

Florence + The Machine este o formație britanică de muzică indie rock fondată în anul 2008 de către cântăreața Florence Welch. Primul album al grupului a fost lansat în iulie 2009 și poartă numele Lungs. Materialul s-a bucurat de un real succes comercial şi  a primit patru discuri de platină în Marea Britanie.  Pentru prestaţia sa Florence and the Machine a primit o nominalizare la prestigioasele premii Grammy la categoria „Debutul anului”.

În octombrie 2011, Florence + The Machine au lansat albumul Ceremonials de pe care face parte şi single-ul “Spectrum”.

text: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: