MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Păsările Kristinei Dragomir, captive la The PLACE

După colecţia de pălării pentru primăvară-vară 2012, realizată doar în alb şi negru, designerul Kristina Dragomir a vrut să marcheze şi explozia de nuanţe fluo atât de râvnită de fashioniste în acest sezon şi a lansat o nouă colecţie capsulă care se găseşte exclusiv la The PLACE Concept Store.

Noua colecţie cuprinde 14 pălării şi a fost inspirată de penajul spectaculos al păsărilor exotice, care ne surprinde prin bogăţia de culori şi alăturarea inedită de nuanţe. Eleganţa păunului şi a fazanului, graţia păsării flamingo, coloritul papagalilor Ara şi somptuozitatea păsării paradisului au fost tranpuse perfect în pălării şi accesorii capilare, vălurite elegant şi decorate cu pene pictare manual.

Pălăriile Kristinei Dragomir au beneficiat şi de o expunere care să transmită perfect ideea de la care a pornit această mini-colecţie. Fiecare piesă a fost expusă într-o colivie elegantă, asemeni unei păsări nobile. Vitrina a fost de asemenea împodobită cu colivii, pene multicolore, crengi şi frumoasele păsări-pălării.

Lansarea colecţiei a fost celebrată prin evenimentul “Kristina Dragomir + The PLACE = 14”, la care au luat parte vedete, designeri, stilişti, oameni de presă şi TV, femei de afaceri şi bloggeri.

text & foto: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: