MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Bucureştiul văzut prin ochelarii de la Sunglass Curator

Atracţia aproape inexpilcabilă pentru accesorii ne transformă, cu timpul, în colecţionari de diverse obiecte cu care ne ornamentăm invariabil fiecare ţinută. Oricât de multe am achiziţiona, parcă nu avem niciodată suficient de multe genţi, pantofi, ceasuri, inele, coliere sau ochelari de soare.

Când vine vorba de ochelari de soare, putem să invocăm protecţia solară ca argument suprem pentru a mări periodic colecţia cu încă o pereche. Aşadar, pe lângă modelele clasice aviator, wayferer, Jackie O. sau cateye, îşi fac încet-încet loc adevărate obiecte de design decupate de pe copertele revistelor sau din clipurile tragi-comice ale lui Lady Gaga.

Spre bucuria consumatorilor premium, care vânează brand-urile de nişă, zilele trecute s-a lansat magazinul on-line Sunglass Curator, în portofoliul căruia veţi găsi ochelari Linda Farrow, Oscar de la Renta, Prabal Gurung, Kris van Assche sau Jeremy Scott. Dacă ceea ce căutaţi sunt rame cu aripi, cu decupaje neaşteptate, cu aplicaţii baroc din porţelan sau pur şi simplu forme pe care le-ar purta Rihanna sau Beyonce, http://www.sunglasscurator.com este locul potrivit.

Lansarea a avut loc într-un penthouse exclusivist, situat la etajul 20 al unui complex rezidenţial din Bucureşti. Am privit apusul de soare prin ochelarii puşi la dispoziţie Sunglass Curator, de pe superba terasă cu piscină. Atmosfera a fost una relaxată, care a îmbiat invitaţii să rămână la cocktail până seara târziu, când panorama oraşului era conturată doar de luminile clădirilor de la orizont.

Pentru cei care vor să probeze superbii ochelari, Sunglass Curator are şi un showroom cochet situat in Caramfil Business Center (Str. Nicolae Caramfil 53, parter, Sector 1, Bucuresti), in care accesul se face pe bază de programare.

text: Ioana Voicu
foto: Claudiu Enescu

Advertisements

2 responses to “Bucureştiul văzut prin ochelarii de la Sunglass Curator

  1. Zadin 29 June, 2012 at 11:45 am

    Ferice cei care au sansa sa locuiasca in acel penthouse.. e de-a dreptul aristocratic.
    Cat despre brandul de nisa.. sunt sigura ca o sa aiba succes, doar traim in Romania, iar conationalii nostri doresc sa fie originali si unici posesori de obiecte excesiv de scumpe.

    Zadin ♥♥♥

  2. Pingback: Parisul văzut prin ochelarii de la Sunglass Curator | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: