MAUVERT

fashion & lifestyle blog

ALL HOLLOW is on air!

All Hollow este o publicație trimestrială de stil ce își propune să cureze într-o nouă direcție conținutul din mediul artistic și cultural, fiind un agregator al artiștilor deja consacrați, precum și o publicație care își propune să genereze foarte mult conținut local, original și relevant din domenii precum modă, muzică, film, design, literatura etc.

După un an de prezență în mediul online, All Hollow va fi publicat și în print. Din 9 iulie 2012, All Hollow iese în ediție pilot – un martor a ceea ce brandul își propune să facă de aici încolo. Acest număr cuprinde un cover editorial și interviu cu Monica Bîrlădeanu, un photoshooting nud cu modelul Veronica Pașcu și un editorial foto și interviu exhaustiv cu Bogdan Șerban, realizatorul emisiunii Guerrilla Logout de la Radio Guerrilla.

All Hollow este o revistă deschisă colaborărilor și își propune să devină un loc de manifestare artistică și culturală, găzduind atât contribuții cu subiect local, cât și contribuții ale artiștilor internaționali, relevante pentru piața est-europeană. Acesta este și motivul pentru care revista apare în limba engleză.

Suntem de părere că Bucureștiul poate deveni un hotspot al întregii regiuni pentru tot ce înseamnă interesant, cool și inovativ. Vrem așadar să promovăm contentul creativ și experimental al artiștilor locali și în acelasi timp să dăm ocazia publicării de conţinut relevant comunităţilor creative învecinate.

Barna Némethi / redactor șef

Ediția pilot All Hollow este distribuită publicului larg împreună cu Decât o revistă și disponibilă în librăriile din toată țara. Începând din septembrie 2012, odată cu apariția numărului 1, revista va fi editată trimestrial, pe format mare, de 240x340mm, și va fi completată de allhollow.com, care va furniza articole și conținut tangent revistei.

sursa: comunicat de presă
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: