MAUVERT

fashion & lifestyle blog

JEREMY SCOTT ♥ adidas

Jeremy Scott și-a adaptat viziunea unică pentru linia adidas Originals și a adaptat simboluri, grafică și culorile puternice care l-au făcut cunoscut. Pentru colecția adidas Originals de toamnă-iarnă 2012, Jeremy Scott prezintă o viziune eclectică și premium asupra modei anilor `90.

Designerul combină elemente din natură cu tehnologia, flori și imprimeuri animale, precum și o nouă interpretare a ursuleților de plus și a imprimeurilor cu tastaturi de calculator. Culorile vibrante descriu întreaga colecție, iar binecunoscutele aripi ale lui Scott sunt acum integrate în ghetele pentru femei, cu un design de fluture. Elementele florale și imprimeurile animale pot fi regăsite pe piesele vestimentare, de la bluze, hanorace, pantaloni și până la pantofi.

Piesele de rezistență ale acestei colecții sunt accesorizate cu ursuleți de pluș: pantalonii JS cu bretele, hanoracul pentru femei și pantofii sport.

La capitolul încălțăminte, Scott a adaptat celebrele simboluri ce îl caracterizează și a introdus noi modele spactaculoase. Aripile Jeremy Scott sunt disponibile în materiale și culori noi, iar ghetele pentru femei sunt accesorizate cu aripi de fluture. De asemenea, câteva dintre modele sunt o reinterpretare a binecunoscutului pantof Superstar 80’s, cu talpă de cauciuc zimțată, iar modelele pentru femei se bazează pe siluetele clasicilor pantofi de alergare.

Colecția conține piese vestimentare și de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Prețurile pentru piesele vestimentare variază de la 176 lei la 5.200lei. Pentru încălțăminte, prețurile variaza între 348lei și 1.320lei.

În România, colecția de toamnă-iarnă 2012 adidas Originals de Jeremy Scott va fi disponibilă în curând, exclusiv în magazinul Sport Couture, partener adidas.

sursa: comunicat de presă adidas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: