MAUVERT

fashion & lifestyle blog

La Londra, România va purta PATZAIKIN Olympic

Delegaţia României va defila la Londra în vestimentație PATZAIKIN, un brand integral românesc care are șanse de a câștiga podiumul olimpic la „proba de design”. Ţinuta oficială ce va fi purtată de delegația României la ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de la Londra este inspirată de spiritul dezinvolt al Deltei Dunării. Elementele eco, motivele geometrice, calitatea, cromatica specifică naturii din Deltă, confortul și familiaritatea unei haine bine croite au constituit coordonatele de lucru ale echipei de designeri.

PATZAIKIN este un brand de fashion, design și ecotehnologie, inițiat de Ivan Patzaichin împreună cu o echipă de designeri, arhitecți, artiști, meșteșugari, specialiști în dezvoltare și antreprenoriat social și experți în comunicare. Coordonata principală a brandului este cea eco, însă produsele de fashion, sport, turism și lifestyle realizate sub brandul PATZAIKIN se bazează pe mixul de design inovativ cu tradiții și materiale românești.

  

PATZAIKIN fashion se inspiră din personalitatea faimosului campion român și angajamentul său pentru un stil de viață activ și sănătos. Vestimentația și accesoriile se înscriu în filosofia generală a brand-ului, aceea de eco, tradiție și calitate, fiind confortabile, naturale și perfecte pentru aventură.

  

PATZAIKIN este un brand autentic românesc şi o platformă de creaţie în care colaborează artişti, designeri şi meşteri inspiraţi de un campion. Prin cele două linii de producţie – fashion şi ambarcaţiuni de lemn – Patzaikin recuperează tradiţii locale şi inovează cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o şansă ecoturismului în România.

Pentru mine, cel mai important lucru este că o bună parte din veniturile din fiecare produs vândut sub eticheta PATZAIKIN se va duce direct către proiectele Rowmania, o mișcare în care am investit aproape doi  ani din viață și în care cred din ce în ce mai mult.

Ivan Patzaichin

Inspiraţie: IVAN PATZAICHIN
Designer: OLAH GYARFAS
Fotograf: TIBI CLENCI
Modele: KAAN TILKI & DENISA DOICU
Make-up: JENNY MATEA

text: Claudiu Enescu
sursa: patzaikin.com
Advertisements

3 responses to “La Londra, România va purta PATZAIKIN Olympic

  1. Emanuel I. 27 July, 2012 at 10:08 am

    Super creatii, excelente fotografii.
    Poate mi-ar fi placut ca modelul masculin sa fie roman.
    😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: