MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Penelope Cruz este protagonista Calendarului Campari 2013

Actriţa Penelope Cruz va fi personajul principal al Calendarului Campari 2013. Fotografului pe a cărui viziune artistică se bizuie întregul proiect de imagine este Kristian Schuller, un renumit fotograf parizian, de origine română.

În anticiparea celei de-a 14-a ediţii, a cărei lansare va avea loc această toamnă, în atmosfera sofisticată a citadelei italiene Milano, primele imagini “behind the scene” deconspiră ambianţa şi stările de spirit spontane de la şedinţa foto. Tema calendarului rămâne încă necunoscuta; ea va fi divulgată în această toamnă în cadrul unei serii de evenimente de mare fast, o demonstraţie de lux şi eleganţă impunatoare, cu ecouri internaţionale puternice.

Distribuită în rol principal în Calendarul Campari 2013, Penelope Cruz este în prezent cea mai populară actriţă spaniola a momentului. Muză a regizorului Pedro Almoldovar, Penelope este  prima actriţă hispanică distinsă cu premiul Oscar în 2008,  pentru cea mai buna actriţă în rol secundar în pelicula “Vicky ,Cristina, Barcelona”.  La 38 de ani, Penelope Cruz  şi-a statuat o poziţie mult râvnită în industria filmului, prin interpretarea unor roluri versatile, păstrându-se la fel de credibilă în cele mai diverse  ipostaze.

Calendarul Campari lucrează în mod constant cu echipe de oameni talentaţi şi creativi , cu fotografi care realizează lucrări de imagistică de primă clasă. Am fost cu adevarat bucuroasă  să colaborez, în cadrul acestui proiect, cu unul din cele mai iconice brand-uri, cu o asemenea tradiţie.  Chiar cred ca fanii Campari de pretutindeni vor îndragi imagistica, odata ce vor vedea calendarul finalizat, tema însăşi fiind una intensă, captivantă şi chic.

Penelope Cruz

La rândul său, Kristian Schuller se bucură de recunoaştere internaţionala,  el fiind câştigătorul a mai multe trofee la competiţii de artă fotografică din Germania sau Barcelona; lucrările sale sunt expuse în  galerii şi expoziţii de artă, la  Moscova şi Berlin.

Kristian Schuller s-a născut în România, dar a emigrant la o vârstă fragedă, alături de familie, în Germania. Şi-a finalizat studiile la Berlin, în cadrul Universităţii de Arte Frumoase şi a fost introdus publicaţiei Conde Nast, de către Isabella Blow, fosta asistentă a celebrei Anna Wintour.

Aflat la shootingul Calendarului Campari, Kristian Schuller a  descris cu entuziasm procesul de creaţie al fotografiilor ce vor ilustra ediţia 2013 a calendarului, ca fiind o provocarea cu totul unica.

Campari are o istorie în a crea imagistică puternică, copleşitoare, atât în campania de advertising cât şi în Calendar. Intenţia mea a fost de a continua aceasta poveste a succesului, împingând limitele chiar mai departe decât până acum, ceea ce cred ca am şi reuşit. Este magnific să poţi lucra cu cineva atât de talentat ca Penelope, care e întruchiparea perfectă a temei celui mai recent calendar, aducând totodată un plus de flair şi versatilitate pe platou.

Kristian Schuller

De-a lungul timpului, Calendarul Campari s-a dovedit ca fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, realizarea lui antrenând o serie de resurse şi talente remarcabile,  de nivel înalt din diverse domenii : fotografie, artă sau film.

sursa: comunicat de presă Campari
Advertisements

3 responses to “Penelope Cruz este protagonista Calendarului Campari 2013

  1. 1001looks 31 July, 2012 at 12:17 pm

    talent românesc+talent spaniol …

  2. Oana 31 July, 2012 at 9:34 pm

    Talent german, mai bine zis 🙂

  3. Pingback: Uma Thurman este protagonista Calendarului Campari 2014 | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: