MAUVERT

fashion & lifestyle blog

LUSH: Rimelul pentru volum EYES RIGHT

Cu siguranţă ai aflat deja că Lush a lansat gama de machiaj natural ce îţi oferă o nouă alternativă produselor pe care le foloseşti deja. Colecţia de machiaj natural de la Lush este creată manual, din cele mai proaspete ingrediente, fără parfum sau uleiuri puternic parfumate pentru a preveni iritaţiile. Baza acestor produse este creată dintr-un mix de ceară din trandafiri şi candelila, la care se adaugă uleiul de jojoba pentru hidratarea pielii, dar şi pentru fixarea machiajul, astfel încât să te simţi confortabil pe parcursul întregii zile.

Săptămâna aceasta îţi recomandăm rimelul pentru volum EYES RIGHT, cu o compoziţie simplă şi delicată pentru a fi eficient chiar şi în cazul ochilor sensibili. Conţine un singur conservant în comparaţie cu celelalte produse similare de pe piaţă ce pot conţine până la 4-6 astfel de ingrediente sintetice, astfel încât să se prevină apariţia iritaţiilor în jurul ochilor.

Ingredientul principal din acest produs este iarba de grâu, bogată în vitamine pentru a hidrata şi hrăni genele. Ceara Carnauba şi cea japoneză ajută la fixarea culorii, astfel încât rimelul să nu se întindă atunci când intră în contact cu apa.

EYES RIGHT este un produs fresh ce previne iritaţiile şi oferă un look surprinzător; totul cu numai 65 de lei.

Ai testat noile produse de machiaj LUSH ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: