MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Silviu Tolu şi Ştefania Ivănescu, imaginea IL PASSO toamnă-iarnă 2012/2013

Silviu Tolu, cel mai titrat model masculin din România din toate timpurile este noua imagine a brandului IL PASSO, pentru campania toamnă – iarnă 2012/2013. Alături de el, campania o are în centrul atenţiei şi pe Ştefania Ivănescu, revelaţia modelling-ului autohton.

Pentru sezonul toamnă – iarnă 2012/2013, ne-am dorit să lucrăm cu două modele IT ale momentului, care să exprime cu succes spiritul brandului IL PASSO şi procesul noastru continuu de dezvoltare. Noua campanie este una puternică şi de impact, iar Silviu şi Ştefania au fost alegerea perfectă.

 Anca Buzatu – Marketing Manager IL PASSO

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziţia 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, s’OLIVER, Garnier şi DRYKORN şi a defilat pentru: Christian Dior, Tom Ford, Hermes, Gianfranco Ferre, Donna Karan sau Comme des Garçon.

 

Partenera sa în campania brandului de pantofi este Ştefania Ivănescu, un rising star al agenţiei Allure Management, ce a semnat la numai două săptămâni de când a fost descoperită contracte cu două dintre cele mai influente şi mai selective agenţii din lume: DNA NY şi VIVA Paris. Cu o frumuseţe a anilor ’80, Ştefania a atras deja atenţia unor clienţi celebri, fiind selectată în lista scurtă pentru a prezenta în exclusivitate următoarele două colecţii Christian Dior şi Jil Sander, două dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului. Considerată a fi unul dintre cele mai promiţătoare modele din România, ea aduce o notă fresh, elegantă şi modernă noii campanii IL PASSO.

Art director: Alin Gălăţescu

Foto: Tibi Clenci

Styling: Amir Doboş

sursa: comunicat de presă

Advertisements

One response to “Silviu Tolu şi Ştefania Ivănescu, imaginea IL PASSO toamnă-iarnă 2012/2013

  1. haine online 8 October, 2012 at 9:59 am

    Frumoasa colectie si pozele sunt foarte profi. Felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: