MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Givenchy Antigona, una dintre tentațiile Kinder Bueno

Sunt sigură că v-ați familiarizat deja cu concursul „100 de poșete” lansat de Kinder Bueno. Noi am fost invitați să vedem poșetele în avanpremieră, înainte ca ele să ajungă la voi, norocoasele câștigătoare. Dacă săptămâna trecută am făcut o alegere lady-like cu poșeta Louis Vuitton Alma, săptămâna aceasta am optat pentru Givenchy Antigona, o geantă care se încadrează în tendințele dark romance și black leather ale sezonului în curs.

Riccardo Tisci, designerul casei Givenchy, a denumit modelul de geantă după personajul feminin al lui Sofocle, inspirat de personalitatea puternică a Antigonei, fiica lui Oedip. Poșeta omonimă nu se dezminte, deoarece are un farmec irezistibil. Linia ei simplă, fără rotunjimi, aproape masculină, este o dovadă în plus a esteticii ușor gotice a intrigantului domn Tisci. Pielea moale, mată, precum și dimensiunea generoasă sau lipsa artificiilor decorative, fac din Antigona un obiect de lux versatil și durabil.

Săptămâna mea cu Antigona a fost un joc al seducției, în care m-am lăsat influențată de farmecul creației lui Riccardo Tisci. Mi-a plăcut geanta pentru că este extraordinar de spațioasă, așa că am putut să iau cu mine, oriunde aș fi plecat, tocul de ochelari, aparatul foto și Vogue Paris – ediția Noir, pe lângă obiectele imediat necesare pe care le am de obicei în gențile mai mici. Am mutat toate elementele vitale din portfard în portofelul dinăuntrul genții, un detaliu ascuns al Antigonei pe care m-am bucurat nespus când l-am descoperit.

Inutil să spun că în zilele în care geanta a stat la mine, am fost de nedespărțit. Pielea mată din care e confecționată este atât de plăcută la atingere, încât provoacă dependență. Așa că am purtat-o la o ținută business când m-am prezentat la interviu, dar și cu pantaloni scurți, tricou și jachetă de piele la brunch. Pentru că forma simplă permite și adaptarea la un stil ușor mai sport, am purtat-o cu o bluză în stilul celor de baseball, dar și cu o rochie simplă din jerse și teniși atunci când am ieșit la cumpărături.

 

Astăzi este prima tragere la sorți din concursul 100 de poșete, ceea ce înseamnă că 33 dintre voi, cele care ați intrat în lanțul slăbiciunilor și ați trimis prin sms la 1718 codul unic de pe ambalajul Kinder Bueno, puteți să fiți următoarele posesoare ale superbei genți Antigona. Concursul nu se termină aici, deoarece vor mai urma două trageri la sorți.

Şi tu te poţi afişa cu această piesă statement dacă te înscrii în concurs!

Dacă eşti una dintre cele 100 de câştigătoare ai ocazia să porţi, pe rând, 12 poşete de lux, printre care şi geanta mare din piele mată Givenchy ANTIGONA . Vestea cea bună? Ultima poşetă pe care o primeşti rămâne a ta!

Asta înseamnă să câştigi o poşetă şi să porţi mai multe. Pentru că o tentaţie nu vine niciodată singură. 

foto: Claudiu Enescu
text: Ioana Voicu 
Advertisements

3 responses to “Givenchy Antigona, una dintre tentațiile Kinder Bueno

 1. Emanuel I. 14 September, 2012 at 10:05 pm

  E intr-adevar superba.
  Imi place si tinuta, insa geanta imi fura ochii…
  Iti marturisesc ceva: as purta-o si eu.
  😀

 2. Pingback: Dior New Lock, o nouă tentație Kinder Bueno « mauVErt

 3. Pingback: Poșeta maro Burberry – tentația supremă Kinder Bueno « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: