MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Colecţia Dress to Dress [primăvară-vară 2013] semnată Stephan Pelger

Stephan Pelger a lansat săptămâna trecută prima colecţie de rochii prêt-porter primavară-vară 2013, în cadrul unui elegant Garden Party care a avut loc la reşedinţa din Șoseaua Kisselef a Ambasadorului Germaniei în România, Excelenţa Sa Andreas von Mettenheim şi în prezenţa a peste 500 de invitaţi de top. Ambasadorul a ţinut un preambul prin care şi-a arătat susţinerea faţă de designerul român şi l-a felicitat pentru succesele înregistrate la Berlin Fashion Week.

În ambianţa unică şi extrem de primitoare a reşedinţei Ambasadei Germaniei au fost prezente nume proeminente, precum: Malvina Cervenschi, Geanina Corondan, Cameila Şucu, Ileana Badiu, Cristina Cioran, DJ Wanda, Doina Popoviciu, Cristina Stănciulescu, Dana Sota, Irina Florea, Venera Arapu, Wajiha Harris, Diana Lăscărescu Şucu, Adina Buzatu, Corina Barladeanu.

Prezentarea a avut loc în grădina franceză a Ambasadei Germaniei. Colecţia Dress to Dress, care cuprinde 35 de rochii a surprins prin culorile fine, pastelate şi texturile fluide, sofisticate precum jerseul, mătasea, dantela şi paietele. Tehnica de realizare a noii colecţii este o premieră pentru brandul Stephan Pelger întrucât îmbină mai multe texturi, culori şi forme pentru a reda un întreg unitar.

    

Prezentarea colecţiei «Dress-to-Dress» deschide sezonul evenimentelor de lux din Bucureşti […] Noua colecţie se distinge printr-o versatilitate exclusivă şi este dedicată femeii care îşi doreşte să fie remarcabilă şi feminină pe tot parcursul zilei, fie că este adepta unui stil trendy sau clasic.

Stephan Pelger

    

  

Styling-ul colecţiei a fost realizat şi de această dată de Ovidiu Buta, colaborarea sa cu Stephan Pelger bucurându-se de un real success, dovada fiind cele trei colecţii prezentate până în prezent la Berlin Fashion Week, primite cu aplauze de public şi de presa de profil.

Noua linie primăvară-vară 2013 va fi disponibilă atât la atelierul designerului cât şi online.

 

foto: PR, facebook.com/ABSOLUTRomania
sursa: comunicat de presă
Advertisements

3 responses to “Colecţia Dress to Dress [primăvară-vară 2013] semnată Stephan Pelger

  1. 1001looks 17 September, 2012 at 8:18 am

    eu nu pot uita această colecție: http://www.stephanpelger.com/engarde.html
    a rămas definitiv în inima mea 😉

  2. Pingback: Lady Gaga si Britney Spears poarta MURMUR | MAUVERT

  3. Pingback: Inspiratie pentru weekend: L’Amante by Stephan Pelger | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: