MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Dior New Lock, un omagiu pentru New Look

Celebra casă Dior aduce un tribut fondatorului său și colecției New Look, care a schimbat paradigmele modei secolului XX, printr-o colecție de genți intitulată New Lock. Jocul de cuvinte face trimitere la conceptul lui Christian Dior, care a revoluționat moda în 1947, precum și la închizătoarea metalică a poșetelor.

„New Lock” este o poșetă de mărime medie, cu aspect clasic, fiind sora mai mică a poșetei „Miss Dior”. La fel ca majoritatea poșetelor Christian Dior, este realizată din piele matlasată cu modelul-semnătură al casei, intitulat cannage. Schimbarea pe care o aduce modelul „New Lock” este pielea moale, cu o compartimentare diferită față de „Miss Dior”, care are un aspect mai agresiv din cauza pielii rigide și a formei sale geometrice. În plus, lanțului i-a fost adăugată o întăritură de piele pentru un plus de confort atunci când este purtată pe umăr. Geanta este disponibilă în mai multe mărimi, culori și tipuri de piele.

 

Campania și scurt-metrajul au fost realizate de faimosul fotograf Peter Lindbergh și de Darius Khondji. Personajul principal este actrița Nora Arnezeder, care poartă poșeta în diferite momente ale zilei, pe străzile din Paris.

Dior NEW LOCK este una din cele 100 de poşete oferite de Kinder Bueno pe care Mauvert o poartă în avanpremieră, în această săptămână.  La fel cum poate face orice femeie care cedeaza tentaţiei Kinder Bueno şi intră în lanţul slăbiciunilor trimiţând prin SMS la 1718 codul unic de pe interiorul ambalajului.

 Şi tu te poţi afişa cu această piesă statement dacă te înscrii în concurs!

Dacă eşti una dintre cele 100 de câştigătoare ai ocazia să porţi, pe rând, 12 poşete de lux, printre care şi geanta mare din piele mată Givenchy ANTIGONA . Vestea cea bună? Ultima poşetă pe care o primeşti rămâne a ta!

Asta înseamnă să câştigi o poşetă şi să porţi mai multe. Pentru că o tentaţie nu vine niciodată singură.

text: Ioana Voicu
Advertisements

One response to “Dior New Lock, un omagiu pentru New Look

  1. Pingback: Dior New Lock, o nouă tentație Kinder Bueno « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: