MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Dior New Lock, o nouă tentație Kinder Bueno

Zilele acestea mă simt foarte răsfățată deoarece, după cum probabil ați citit în articolele anterioare, am fost invitată să port în premieră câteva dintre piesele senzaționale care vă așteaptă cuminți pe 100depoșete.ro. Ideea clubului exclusivist al celor 100 de posesesoare care au șansa să poarte, pe rând, o selecție dintre cele 100 de poșete-premiu mi se pare mai mult decât încântătoare. Ador să fac pronosticuri în legătură cu poșeta pe care o voi purta săptămâna următoare în aceeași măsură în care găsesc incitantă partea de neprevăzut a campaniei.

Aventura mea cu poșetele a început în forță cu Louis Vuitton Alma, poșeta clasică, lady-like, despre care inclusiv iubitul meu a spus că ar fi o adevărată investiție în garderobă. Apoi am revenit în prezent, în epoca Riccardo Tisci pentru Givenchy, când m-am delectat în stil sport-couture cu Antigona.  Săptămâna aceasta am purtat în premieră poșeta Dior New Lock, care face parte din lanțul slăbiciunilor creat de Kinder Bueno.

Am primit poșeta Dior New Lock – care are o nuanță superbă, albastru de Paris – chiar înainte de aniversarea mea. Am găsit de cuviință să o port în ziua cu pricina, cu un trenci subțire, maro, cu talia marcată în stil New Look, mânată de sfatul unei clasice încă în viață ”Wear your coat as a dress”. Am revăzut câteva dintre locurile mele preferate din oraș, am primit complimente pentru cum am pus în evidență culoarea genții, iar spre seară am sărbătorit cu șampanie sfârșitul unei zile splendide.

New Lock mi-a dat o ușoară senzație că sunt în Paris și că fac parte din peisajul chic al orașului. Poate și pentru că, așa cum fac cu orice obiect care îmi stârnește curiozitatea și pe care mi-l doresc, m-am documentat despre gențile Dior și despre textura cannage, devenită semnătura casei. Se pare că însuși Christian Dior a adoptat acest model în creațiile lui, inspirat de împletitura de trestie a scaunelor Louis XVI pe care le așezase în studio pentru prima prezentare. Știați că și în prezent, așa cum împletiturile respective sunt realizate manual, și cusăturile cannage sunt realizate cu niște mașini de cusut speciale, dirijate de artizani, pe fiecare bucată de piele tăiată pentru o geantă?

Dior NEW LOCK este una din cele 100 de poşete oferite de Kinder Bueno pe care Mauvert o poartă în avanpremieră, în această săptămână.  La fel cum poate face orice femeie care cedeaza tentaţiei Kinder Bueno şi intră în lanţul slăbiciunilor trimiţând prin SMS la 1718 codul unic de pe interiorul ambalajului.

 Şi tu te poţi afişa cu această piesă statement dacă te înscrii în concurs!

Dacă eşti una dintre cele 100 de câştigătoare ai ocazia să porţi, pe rând, 12 poşete de lux, printre care şi eleganta poşetă Dior NEW LOCK . Vestea cea bună? Ultima poşetă pe care o primeşti rămâne a ta!

Asta înseamnă să câştigi o poşetă şi să porţi mai multe. Pentru că o tentaţie nu vine niciodată singură. 

foto: Claudiu Enescu
text: Ioana Voicu
Advertisements

3 responses to “Dior New Lock, o nouă tentație Kinder Bueno

  1. Dorina 21 September, 2012 at 6:20 am

    Am vazut si eu la voi pe blog concursul si m-am inscris ieri.
    Sper sa fie si eu una din fetele norocoase 🙂

  2. Pingback: Poșeta maro Burberry – tentația supremă Kinder Bueno « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: