MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Strălucire naturală cu gama de machiaj LUSH Emotional Brilliance

Compania britanică LUSH activează de foarte mult timp în industria produselor cosmetice şi de îngrijire a corpului, oferind femeilor din lumea întreagă produsele necesare pentru a se simţi bine în pielea lor. Anul acesta, LUSH a venit în întâmpinarea cerinţelor clientelor cu o linie de produse naturale de machiaj, intitulată Emotional Brilliance.

Emotional Brilliance vorbeşte despre stările emoţionale pe care le parcurgem în decursul unei zile. Dacă dimineaţa este imperios să fim responsabile, spre sfârşitul zilei ne putem permite câteva artificii care să ne facă să ne simţim pline de farmec. Viaţa este mereu în mişcare, aşa că şi look-ul nostru trebuie să menţină acest ritm. Sfatul LUSH este să ne punem in valoare calitatile si să ne simţim bine in pielea noastră, alegând culorile care ne definesc într-un anumit moment al zilei.

Colecţia de machiaj natural de la Lush este creată manual, cu cele mai proaspete ingrediente, fără parfum sau uleiuri puternic parfumate, pentru a preveni iritaţiile. Baza acestor produse este creată dintr-un mix de ceară din trandafiri si candelila, la care se adaugă uleiul de jojoba pentru a hidrata pielea, dar şi pentru a fixa machiajul. Paleta largă de culori, plină de vibraţie, este perfectă atât pentru crearea unui look sofisticat, cât şi pentru menţinerea unei înfăţişări naturale, în funcţie de momentul zilei.

Zilele trecute am primit de la LUSH un pachet de produse cu un bilet pe care eram invitată să testez câteva produse care să îmi pună ochii în valoare. Ritualul meu de machiaj începe prin demachiere, tonifiere şi hidratare, iar abia apoi aplic fondul de ten, care se serveşte ca bază pentru orice look aş vrea să creez. LUSH propune două tipuri de fond de ten.

Feeling Younger este un fond de ten care conţine pigmenţi din portocale ce oferă tenului strălucire naturală şi aspect de întinerire. Acest fond de ten cu efect iluminator poate fi folosit în mai multe feluri: aplicat pe arcada pleoapelor şi pe pomeţi, conferă luminozitate ochilor, folosit sub ochi estompează cearcănele, iar pe decolteu oferă un aspect sexy şi strălucire naturală.

Charisma este un amestec de culori aurii care formează baza de machiaj potrivitã oricărei nuanţe de ten, oferind o strãlucire naturalã si catifelare. Este ideal pentru tenul mãsliniu şi nu numai, deoarece dă o uşoară impresie de bronz. Specialiştii LUSH îl recomandă pentru machiajul sofisticat de seară.

 

Pentru machiajul ochilor, am testat fardul de pleoape Intuitiv, care vine sub o formă cremoasă, nu cea de pudră compactă cu care ne-am obişnuit până acum. Aplicatorul permite acoperirea unei suprafeţe mai vaste a pleoapei şi în plus elimină riscul ca pulbere din fard să cadă inestetic pe gene. Culoarea verzuie e aproape insesizabilă, suficientă cât să creeze nişte reflexii care să pună în evidenţă irisul.

 

După fardul de pleoape aplic obligatoriu un tuş care să accentueze linia genelor. Pentru machiajul de zi am folosit culorile Fantezie şi Destul de Motivat, în funcţie de cromatica ţinutei pe care am purtat-o în ziua respectivă. Pentru cel de seară am mers pe un look mai dramatic cu tuşul mov Sentiment de Siguranţă.

După ce am folosit cleştele pentru curbarea genelor, am aplicat prin mişcări uşoare în zig-zag mascara-ul Eyes Right, care are efect de alungire a genelor, fără să le încarce. Aceasta a fost tuşa finală într-un machiaj de bază, concentrat exclusiv pe zona ochilor.

Voi aţi încercat noile produse de machiaj Emotional Brilliance de la LUSH?

text: Ioana Voicu
foto: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: