MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Poșeta maro Burberry – tentația supremă Kinder Bueno

Nu știu alții cum sunt, însă eu am dezvoltat o adevărată obsesie pentru poșetele din piele maro. Realizate din material și accesorii metalice de calitate, mi se par obiecte care se potrivesc unei majorități covârșitoare a ținutelor pe care le adopt în viața de zi cu zi.

De fapt, colecția mea de genți maro face parte dintre acele lucruri din garderobă despre care pot să spun cu toată sinceritatea că au meritat orice investiție. Pe lângă utilitatea incomensurabilă (nu știu cât de des am fost văzută în ultimii ani cu o poșetă de altă culoare – poate doar în săptămânile precedente, când am experimentat cu Alma, Antigona și New Lock în diverse culori, grație http://www.100deposete.ro și Kinder Bueno), poșetele din piele maro par să îmbătrânească precum vinul. Aspectul ușor uzat și mai tăbăcit al pielii le dă un aspect foarte retro-chic pe care mi se pare că nicio altă culoare nu poate să îl prindă. Așa că de la celebrul Orange Hermes trecând prin camel până la coniac, ador (aproape) orice nuanță de maro pentru o geantă.

 

După cum bănuiați, am fost foarte încântată când săptămâna aceasta curierul mi-a adus poșeta Bridle Leather Belted Bowling de la Burberry. Am fost impresionată de pielea rigidă și de perfecțiunea cusăturilor. Forma îmi amintește mai mult de o geantă vintage de doctor (minus închizătoarea orizontală metalică) decât de una de bowling, însă acest fapt devine irelevant când poșeta mea este oricum plină cu nimicuri precum agende, pixuri, cărți de vizită, etc.. Cel mai mult mi-a plăcut însă detaliul frontal cu cele trei curele care parcă împrumută ceva din harnașamentele folosite într-unul dintre cele mai elegante sporturi, echitația.

 

Poșeta maro Burberry este una din cele 100 de poşete oferite de Kinder Bueno pe care Mauvert o poartă în avanpremieră, în această săptămână.  La fel cum poate face orice femeie care cedeaza tentaţiei Kinder Bueno şi intră în lanţul slăbiciunilor trimiţând prin SMS la 1718 codul unic de pe interiorul ambalajului.

 Şi tu te poţi afişa cu această piesă statement dacă te înscrii în concurs!

Dacă eşti una dintre cele 100 de câştigătoare ai ocazia să porţi, pe rând, 12 poşete de lux, printre care şi eleganta poşetă maro Burberry . Vestea cea bună? Ultima poşetă pe care o primeşti rămâne a ta!

Asta înseamnă să câştigi o poşetă şi să porţi mai multe. Pentru că o tentaţie nu vine niciodată singură.

text: Ioana Voicu
fotografii: Claudiu Enescu

Advertisements

6 responses to “Poșeta maro Burberry – tentația supremă Kinder Bueno

 1. I 30 September, 2012 at 4:45 pm

  Îmi place foarte mult întreaga ținută. Dar în special geanta 😀

 2. Pingback: The TREND: British Autumn « mauVErt

 3. mauVErt 1 October, 2012 at 10:57 am

  Dragă Irina,

  Îți mulțumim pentru apreciere și îți îți dorim mult succes în cazul în care te decizi să participi la concurs.

 4. florina 1 October, 2012 at 12:39 pm

  o poseta superba pe care mi-o doresc

 5. Andreea Lovin 10 October, 2012 at 8:10 pm

  Datorita articolului tau mi-am cumparat 5 Kinder Bueno :)) Pun pariu ca nu ma opresc la o cifra atat de modesta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: