MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Noul sezon I.D. Sarrieri: tentația seducției

Pentru toamnă-iarnă 2012-2013, I.D. Sarrieri a pregătit o colecție ultra-senzuală și provocatoare. În viziunea Sarrieri, femeia acestui sezon este puternică, misterioasă și încarcată cu un erotism glacial.

Lenjeria este realizată din cel mai fin tul, dantelă Chantilly și mătase, în nuanțe de nude, gri antracit, bordeaux sau mov. Aplicațiile de cristale Swarovski și de elemente metalice trasează noi contururi pe piesele clasice, punând în evidență zone extrem de erogene ale corpului.

Design-ul pieselor de lenjerie este un melanj de modern și clasic: pe de o parte există sutienele cu bretele suplimentare nedetașabile care evidențiază cupele, având o ușoară tentă bondage, pe de alta există corsetul cu talia marcată și conturul șoldurilor exagerat, inspirat din peplum-urile romantice atât de la modă sezonul acesta.

Lenjeria Sarrieri este concepută pentru a îndeplini cerințele celor mai diverse personalități. Numele pe care le poartă subdiviziile colecției (Átame!, Vixen Chic, Belle du Jour, Black Temptation sau Secret November) sunt suficient de revelatoare. De la hamurile pentru dominatoare, la lenjeria nude cu aplicații suave de dantelă neagră sau deux-pieces-urile de mătase în culoarea vinului, colecția toamnă-iarnă Sarrieri poate deveni un aliat de încredere în îndeplinirea celor mai extravagante fantezii.

text: Ioana Voicu
Colaje: Claudiu Enescu, foto: I.D. Sarrieri
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: