MAUVERT

fashion & lifestyle blog

LUSH: Crema de corp, esenţială pentru o piele frumoasă

Soarele, ritmul de viaţă alert, dieta necorespunzatoare şi fluctuaţiile hormonale îşi pun, în timp, amprenta asupra sănătăţii pielii, iar aceasta îşi pierde elasticitatea şi fermitatea  înainte de vreme. Pentru a diminua efectele negative, dermatologii şi cosmeticienii recomandă folosirea cremelor şi lotiunilor de corp.

Aplicată imediat dupa baie, crema de corp asigură nutrienţii de care epiderma are nevoie pentru a fi sănătoasă, hidratează şi combate radicalii liberi de la suprafaţa pielii, responsabili de îmbătrânirea prematură.

Creatorii produselor LUSH sunt extrem de preocupaţi de tot ceea ce aplicăm pe pielea noastră. De aceea recomandă un mod natural de îngrijire pe baza de uleiuri esenţiale organice, sucuri din fructe şi legume ce interacţioneza, pe durata întregii zile, cu radicalii liberi pentru a reduce efectele negative. Din grijă pentru piele, LUSH a conceput o gama specială de îngrijire, numai cu ingrediente organice şi bio, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Nu doar pielea feţei are nevoie de îngrijire, ci şi cea de pe mâini, picioare sau corp.

Colecţia Karma, de la LUSH, s-a întregit odată cu lansarea unei creme pentru mâini şi corp, menită să hidrateze pielea şi să îndepărteze stările de tensiune. Apa din flori de portocal şi uleiul de migdale dau o notă sublimă aromei binecunoscute, uşor condimentată a colecţiei  şi menţin hidratarea optimă a pielii. Crema Karma pentru mâini şi corp se absoarbe uşor, iar parfumul ei discret te învăluie întreaga zi.

Eu m-am îndrăgostit iremediabil de crema Karma şi o utilizez în fiecare dimineaţă după o duş, aşa că v-o recomand cu tot dragul şi vouă. După ce o veţi testa nu veţi mai putea renunţa la ea.

Voi ce creme de corp preferaţi? 

text: Ioana Voicu
foto: PR, healthybody.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: