MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Modă şi business la artcademy®

Anul trecut, în noiembrie, se lansa artcademy®, prima şcoală certificată de fashion business, din România. Astăzi avem o primă promoţie de absolvenţi, dar şi o nouă sesiune de înscrieri, pentru cel de-al doilea an academic, pe toată durata lunii octombrie.

Ce trebuie să ştii despre artcademy® fashion business school?

  • Programul artcademy® se adresează tuturor celor interesați să dobândească o calificare în domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, sourcing sau product/ brand management.
  • Cursurile sunt oferite în colaborare cu L’Institut Supérieur  Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris) şi sunt structurate pe două specializări: Fundamentals of Fashion și Fashion Marketing and Design.
  • Lectorii artcademy® sunt lectorii MOD’SPÉ Paris, cei mai mulţi dintre ei fiind practicieni, profesioniști cu ani de experiență în fashion la nivel internațional în companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, Levi’s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci, GAP etc.
  • Absolvenții artcademy® primesc un Certificat Profesional de Management în Modă, recunoscut în România și acreditat de Federația Franceză de Prêt-à-Porter Feminin.
  • Taxa de înscriere pentru un an academic la artcademy® este de 5.000 euro + TVA, iar primii trei absolvenţi (cu cele mai bune rezultate) ai scolii de fashion business îşi primesc banii înapoi la un an de la absolvire.
  • În noul an academic, oricine este interesat de un curs anume din cadrul artcademy® se poate înscrie numai la cursul respectiv, fără a fi nevoit să urmeze întreg programul școlii. Fiecare curs durează trei zile şi costă 290 euro + TVA.

Cursurile artcademy® sunt organizate cu predare atât în limba engleză cât şi în limba română. Pentru înscrieri şi informaţii despre artcademy®, un consultant vă stă la dispoziţie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, Bucureşti, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial al programului www.artcademy.rowww.facebook.com/artcademy sau pe grupul LinkedIn – artcademy fashion business school.

Advertisements

One response to “Modă şi business la artcademy®

  1. Pingback: Concurs: MAUVERT te trimite la artcademy® fashion business school ! « mauVErt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: