MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Inna, senzualitate de budoar în clipul Inndia

Inna vinde. Este produsul unei echipe de profesioniști și probabil cel mai mare succes comercial de export pe care l-a produs România în ultimii ani. Nouă ni s-a confirmat acest fapt cu fiecare călătorie în afara țării, când am auzit invariabil câte o piesă de-ale ei la radio, în cluburi sau pe plaje însorite. Nu că ar fi neaparat nevoie de o deplasare pentru a lua la cunoștință faima pe care a dobândit-o Inna; numărul impresionant de vizualizări pe care îl au clipurile ei pe youtube vorbește de la sine.

Cel mai recent dintre ele, Inndia, a făcut 100.000 de mii de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare. Un produs nou față de ce am văzut până acum în portofoliul artistei, clipului amintește de petrecerile decadente din filmul Souvenirs de la Maison Clôse. Șampania, fumul, măștile negre, dansul la bară și lenjeria prețioasă care acoperă sumar trupurile dansatoarelor sunt elementele care întregesc tabloul unui club privat. Personajul principal este Inndia, dansatoarea la bară (nu țara), singura posibilă referință la Perla Coroanei Britanie fiind ritmul ușor oriental al piesei.

În viziunea noastră, povestea de making of este întotdeauna mai fascinantă decât produsul în sine. Styling-ul porno-chic a fost realizat de Roxana Voloșeniuc (redactor-șef și publisher ELLE România) și Domnica Mărgescu (fashion director ELLE România), care au mai colaborat cu Inna pentru numărul din iulie 2012 al revistei ELLE. Atât Inna, cât și figurația poartă lenjerie semnată de designeri români: Bordelle (Alexandra Popa), Murmur (Andreea Bădală), I.D. Sarrieri și Ludique (Ruxandra Gheorghe), pălării Kristina Dragomir, dar și câteva piese Zara și H&M.

Pentru clipul Inndia, s-a renunțat la imaginea rock a Innei în favoarea unui look mult mai sofisticat. La începutul clipului intră în local îmbrăcată cu un sacou negru cu aplicații de la H&M. Ținuta principală este formată din celebrele piese Bordelle din benzi de satin elastic: sutienul și fusta mini cu peplum de tul, aplicații de cristale Swarovski și elemente metalice placate cu aur de 18 karate. În scena în care dansează la bară, Inna poartă body-ul „Irodiada” de la Ludique, o pereche de cercei Anna dello Russo at H&M și o cocotă realizată din pene de păun.

Piesele Murmur apar când Inna se află lângă cadă (halatul din colecția Idols) și în scena din cabina de machiaj (fusta și hamul). Spre sfârșit, Inna își face apariția pe ringul de dans îmbrăcată într-o rochie din elemente metalice aurii, pe sub care poartă doar un slip auriu cu talie înaltă, realizat din benzi elastice în stilul rochiilor Hervé Leger.

Coafura a fost realizată de Sorin Stratulat, iar machiajul de Andra Manea (asist. Adina Vlad). Filmările au ținut două zile și au avut loc la cafeneaua Rooms, sub îndrumarea regizorului Edward Aninaru.

Ce părere aveți despre clipul Inndia?

text: Ioana Voicu

colaje: Claudiu Enescu,

surse & foto: Instagram (@megwi, @roxanavolo), adinanustietot.net, profm.ro, Inna FB.

Advertisements

2 responses to “Inna, senzualitate de budoar în clipul Inndia

  1. anca 17 October, 2012 at 12:17 pm

    imi plac foarte mult cerceii lungi negri ai innei ma puteti ajuta cu o informatie si anume ce marca sunt acestia?

  2. meemee 18 November, 2012 at 3:58 pm

    mi se pare trist faptul ca pitipoance precum Inna care habar nu au sa lege 2 vorbe in romana (sa nu mai vorbim de engleza, pentru ca am vazut cateva interviuri cu ea si m-am ingrozit de-a dreptul) ajung sa devina persoan ,,cu care ne mandrim”. Mi se face scarba de-a dreptul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: