MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Câştigătorul concursului artcademy® este…

Concursul artcademy® s-a încheiat. Mulţumim tuturor participantelor care s-au înscris în concurs şi au gândit diverse soluţii pentru situaţia de criză pe care am propus-o.

După cum probabil ştiţi deja, tema concursului era următoarea:

Suntem la Milano. Tu eşti responsabil/ă de modul în care se va desfăşura prezentarea noii colecţii primavară-vară Prada. Prezentarea ar trebui să înceapă la ora 19, însă la ora 18, pantofii ce trebuie obligatoriu să intre în prezentare încă nu au ajuns din cauza unui accident pe autostradă ce impedică maşina de transport să ajungă la locul de desfăşurare. Ce faci? Cum vei rezolva problema?

În urma jurizării celor 25 de comentarii înscrise în concurs, am decis că soluţia cea mai pertinentă şi verosimilă a fost propusă de Roxana Bolog:

În primul rând, prezentarea de moda nu va începe dacă pantofii nu sunt disponibili (1. pentru că şi în task se precizează prezenţa obligatorie a pantofilor şi 2, pentru că atunci când vorbim de un brand precum Prada, nu se improvizează produse). Eu, în calitate de responsabil, trebuie să ORGANIZEZ, nu să SCHIMB conceptul catwalk-ului.) Oamenii vin să vadă produsele Prada, nu alte “invenţii” ce aparţin organizatorilor. Consider că problema nu se poate rezolva într-un stil “amatoricesc”. Odată ce aflu de problemă, trebuie apelat la cele mai realiste metode. Trimit urgent orice mijloc de transport posibil (deşi este probabil să rămână blocaţi în trafic, de asemenea). Mă interesez pe ce autostradă are loc accidentul, calculând cu aproximaţie cat va dura întarzierea, timp în care voi încerca să le distrag atenţia viitorilor spectatori până în momentul când problema este rezolvată şi totul va fi conform planului (spre exemplu, aş organiza un “before party” unde aş atrage atenţia asupra unei băuturi, pun un filmuleţ cu istoria Prada,  până la apariţia pantofilor).

Roxana Bolog, concurenta aleasă de noi, va intra în finală alături de alţi 4 concurenţi, selectați de ceilalți 4 bloggeri implicați în concurs.  Comentariile celor 5 finalişti vor fi votate de cei 5 bloggeri (regula este ca un blogger nu îşi poate vota propriul câştigător, din rațiuni de maximă obiectivitate). Voturile bloggerilor vor fi transmise către artcademy® și centralizate de organizator.

Persoana care primește cele mai multe voturi va fi declarată câștigătoare a marelui premiu, iar celelalte 4 vor primi cărți din partea editurii CODECS şi o invitaţie la ceremonia de absolvire a primei promoţii, care va avea loc luni seara (22 octombrie, ora 18.00). Câştigătorul concursului va fi desemnat luni.

Premiul pentru câştigătorul concursului acoperă accesul la unul dintre cursuri la alegere (costul de 290 euro + TVA include masa şi materialele de curs), cu menţiunea că dacă va alege unul care se va desfăşura în afara Bucureştiului, nu vor fi acoperite şi cheltuielile de cazare / transport.

LATER EDIT:

În urma votării, comentariul câștigător este cel al Andreei Olaru, de pe blogul Dapper Gents, cu 3 voturi din 5. Și votul MAUVERT a mers tot către comentariul ei. Felicitări tuturor finaliștilor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: