MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Noul sezon Cristhelen B.: rafinament și execuție perfectă

Piața românească de marochinărie are o ofertă destul de limitată atunci când vine vorba despre accesorii de calitate, care să fie realizate în pas cu tendințele impuse de moda globală. Unul dintre cele mai apreciate brand-uri românești de accesorii premium mass-market, din ultimii ani, este Cristhelen B. by Musette. Succesul brand-ului condus de Cristina Bâtlan se datorează faptului că vine în întâmpinarea femeilor active, care au nevoie de accesorii bine realizate și mereu în tendințe, care să le completeze ținutele.

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013, Cristhelen B. propune o gamă foarte variată de încălțăminte. Astfel, în magazinele Musette se regăsesc, pe lângă clasicii balerini, mai multe variațiuni ale modelelor de slippers – pantofii plați, fără șireturi, împrumutați din garderoba masculină, care pot fi un substitut de succes al balerinilor. Modelele disponibile sunt din piele cu aplicații de ținte, din piele întoarsă cu broderie sau din piele acoperită în totalitate cu sclipici (negru, auriu sau argintiu). Tot în gama de încălțăminte fără toc se regăsesc și modelele de creepers, de inspirație punk, care au format de loafer masculin și talpă de bocanc militar. Ghetele sunt fie de inspirație grunge, foarte largi pe picior și cu aplicații de ținte de diferite mărimi și forme, fie modele mai elegante, care urmăresc linia gleznei și ale căror decorațiuni sunt realizate din cusături de tip matlasé.

La secțiunea pantofi cu toc există deopotrivă cei clasici, cu toc mediu, în variante brogue sau escarpin, potriviți mersului la birou, cât și modele atemporale, cât mai simple, dar cu toc foarte înalt. Pantofii cu toc înalt, în formă de trapez, de inspirație anii 70, sunt un must-have al sezonului, mai ales în varianta cu tocul conturat cu nituri.

Și gențile Cristhelen B. au parte de un update sezonul acesta, cu diverse aplicații de ținte. În rest, brand-ul păstrează cam aceleași modele care s-au dovedit de succes, având grijă însă, ca în fiecare sezon să vină cu noi texturi și culori de piele.

Campania toamnă-iarnă 2012-2013 a fost realizată în Paris, de către celebra fotografă Sylvie Malfray. De styling s-au ocupat Cristina Bâtlan și Benjamin Armand, iar cele trei modele sunt  Cornelia Tat, Rodica Lazarica și Isabella Dehner.

Rețeaua de magazine Musette este foarte dezvoltată atât în România, cât și în străinătate (până la sfârșitul anului va avea loc deschiderea unui nou magazin, în Paris).  Recent a fost inaugurat și site-ul www.musettegroup.ro, de pe care în curând vom putea să facem și cumpărături on-line.

text: Ioana Voicu

colaje: Claudiu Enescu, foto & video: Musette

Advertisements

3 responses to “Noul sezon Cristhelen B.: rafinament și execuție perfectă

  1. Pingback: MAUVERT a participat la deschiderea noului boutique Musette din Paris « MAUVERT

  2. Pingback: MAUVERT a participat la deschiderea noului boutique Musette din Paris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: