MAUVERT

fashion & lifestyle blog

LUSH: Spray-ul vegan de păr pentru volum şi strălucire

Sunt zile în care îţi doreşti să schimbi ceva la tine şi nu ştii ce. De cele mai multe ori soluţia este coafarea părului, însă te îngrozesc urmările.

Lush a creat o gamă variată de produse pentru îngrijirea părului pe baza de ingrediente naturale, special combinate pentru a-l „controla” şi coafa mai uşor. Bucură-te de acţiunea terapeutică a mix-ului de ingrediente naturale, fără ados de silicon, care îţi va face părul să strălucească natural, dându-i fineţe şi hidratându-l în acelaşi timp.

Spray-ul vegan de păr SEA SPRAY este cea mai buna alegere atunci când îţi doresti un păr fin, strălucitor şi o formă care să dureze întreaga zi. Foloseşte-l pentru fixare naturală sau pentru a da părului tău un look proaspăt şi plin de volum!

Creat cu sare şi apă de mare, Sea Spray îţi asigură un look special şi îţi garantează o stare de bine, învăluindu-te într-un parfum irezistibil, cu note dominante de neroli şi lemn de trandafir. Acest spray de păr poate fi folosit în mai multe moduri. Noi îţi recomandăm să-l foloseşti pe părul umed pentru fixare sau pe părul uscat pentru strălucire şi volum. Pentru mici retuşuri trebuie doar să pulverizezi pe palme o cantitate mică de Sea Spray şi apoi să-ţi treci delicat mâinile prin păr.

Voi ce produse de styling preferaţi? 

text: Claudiu Enescu
foto: PR, healthybody.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: