MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Dîner en Noir @ The PLACE

Aseara The Place Concept Store a lansat colaborarea cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu. Evenimentul Dîner en Noir  a fost o oda inchinata negrului absolut.

Reeditand pasiunea designerului pentru acest registru cromatic si pentru infinitele sale resurse de interpretare, Dîner en Noir a parcurs inca un episod din epopeea Dark Chic a brandului. Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013, cu o colectie-capsula, dezvaluita in cadrul evenimentului.

Aceasta respecta directia tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, trecand subtil de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula sunt jacheta biker din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

Dîner en Noir a pus la punct un intreg scenariu care a surprins si a ademenit invitatii intr-o experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa extraordinara.

foto: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: