MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Diane von Furstenberg ♥ evian®

evian® continuă celebrarea tinereții și purității prin colaborarea cu celebrul fashion designer Diane von Furstenberg pentru crearea noului design al sticlei ediție limitată 2013. 

Diane von Furstenberg evian® limited edition 2013 reflectă celebrarea ludică a vieții și reprezintă interpretarea unică a mantrei fashion designerului, materializată prin inconfundabilul scris de mână al DVF, ce înnobilează sticla. Von Furstenberg și-a găsit inspirația pentru acest design în experiența sa de viață și, implicit, în preferința personală pentru apa evian®. Rezultatul este un design unic, ce combină angajamentul evian® pentru puritate cu filozofia tinerească și optimistă a DVF.

Diane von Furstenberg este un pioner în industria modei, recunoscută la nivel mondial grație brandului său omonim DVF, dar și un model demn de urmat datorită activităților sale filantropice și de mentorat în calitate de președinte al Consililui Fashion Designerilor din America (CFDA). Designul noii sticle evian® ediție limitată simbolizează mentalitatea tinerească și stilul de viață inspirațional al Dianei von Furstenberg, trăsături ce se află în perfectă armonie cu atitudinea tinerească și valorile brandului evian®.

Martin Renaud – Președinte evian®

Diane von Furstenberg este primul designer american și, totodată, prima femeie designer care completează panoplia numelor celebre, alese pentru crearea sticlelor ediție limitată evian®. Cerneala folosită pentru evian® ediție limitată by Diane von Furstenberg este organică, iar omniprezentul logo DVF în formă de inimă este reliefat cu ajutorul unei nuanțe speciale de roșu, creată în exclusivitate pentru colaborarea cu evian®. Sticla, realizată din materiale 100% reciclabile, este sigilată cu ajutorul capacului prezentat ȋntr-un nou design.

“Sunt foarte emoționată și încântată de această colaborare pentru că întodeauna am adorat apa evian® și cred că a bea apă este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru a ne dovedi că ne iubim, iar iubirea, nu uitați, este viață! Pentru mine contează să-ți trăiești viața la maximum și sunt mândră de faptul că această colaborare cu evian® mă ajută să răspândesc un astfel de mesaj important.”

Diane Von Furstenberg

Din 2008 încoace evian® a colaborat cu unii dintre cei mai apreciați designeri printre care Issey Miyake, Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix și Courrèges. Până acum 10 milioane de sticle ediție limitată au fost distribuite și vândute în peste 150 de țări din întreaga lume.

Sticla ediție limitată DVF vine la fix, chiar înainte de sărbătorile de la sfârșit de an, urmând a fi disponibilă la LOFT, începând cu luna noiembrie.

Diane von Furstenberg a debutat în lumea modei în 1972 cu un geamantan plin de rochii tricotate. Doi ani mai târziu, ea a inventat  rochia petrecută, care a ajuns să simbolizeze puterea și independența unei întregi generații de femei. După o scurtă pauză, Diane a revenit pe scena modei din New York în 1997, a relansat rochia sa emblematică și a restabilit compania ca un brand de lux de talie globală. Creațiile DVF sunt acum vândute în peste 70 de țări din întreaga lume și în 54 de magazine de sine stătătoare care-i poartă numele.

În 2005, Dianei i-a fost decernat premiul pentru recunoașterea întregii cariere – Lifetime Achievement Award – de către Consiliul Fashion Designerilor din America, iar un an mai târziu a fost aleasă Președinte al acestui consiliu, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Angajamentul Dianei de-a încuraja femeile este exprimat prin modă, filantropie și mentorat. Ea conduce organizația non-profit Vital Voices, iar în 2010 a lansat premiile The DVF Award pentru a sprijini și a onora femeile excepționale și alte organizații caritabile.

sursa: BDG
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: