MAUVERT

fashion & lifestyle blog

LUSH: cadoul GOOD KARMA

Când vine vorba de gusturi fiecare din noi avem alte preferinţe, însa exista o combinaţie de arome la LUSH care nu a dat greş niciodată. Este şi cazul cadoului  Good Karma care conţine săpunul fresh, uşor condimentat, Karma şi gelul de duş plin de citrice, Happy Hippy. Îţi lumineaza ziua şi-ţi relaxează întreg organismul.

Calitatea săpunului Karma este subliniată de o însuşire unică: amestecul rafinat de ingrediente  naturale, care creează o dispozitie potrivita meditaţiei şi introspecţiei. Combinaţia de pin, paciuli, lavandă şi citrice te va îmbia cu parfumul familiar şi totuşi greu identificabil din orice magazin LUSH.

Pentru toţi cei care au nevoie de o doză de voie buna sau de un impuls de a se apuca de muncă, exista acum gelul de duş vegan Happy Hippy. Cu extracte tonice de grapefruit roz, bergamotă şi acid lactic hidratant, Happy Hippy îţi oferă un motiv de sărbătoare la fiecare început de săptămână.

Acest cadou este pentru cei care iubesc duşul mai mult decât o baie în cadă. Cea mai buna alegere pentru orice ocazie, pentru numai 56.80 lei.

Advertisements

2 responses to “LUSH: cadoul GOOD KARMA

 1. Marius 14 November, 2012 at 10:08 am

  este jenant sa numesti ” produsul saptamanii” un sapun sintetic… naspa !

  • mauVErt 14 November, 2012 at 10:26 am

   Marius,

   Inteleg ca nu-ti plac produsele LUSH. Nu te obliga nimeni sa le cumperi. Noi le folosim si le promovam pentru ca suntem multumiti de efectele lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: