MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MAUVERT se alătură proiectului Collaborazioni, iniţiat de Peroni

Italienii sunt apreciaţi în întreaga lume pentru pasiunea lor pentru modă, detalii rafinate şi pentru stilul vestimentar impecabil, iar acest lucru nu diferă nici în anotimpul rece. Pornind de la pasiunea şi eleganţa italienilor când vine vorba de sporturile de iarnă, Peroni îşi propune în acest sezon să redea atmosfera rafinată specifică petrecerilor after ski, continuând seria Collaborazioni, ce aduce împreună designeri renumiţi şi bloggeri pasionaţi de lifestyle-ul italian.

După ediţia din vară, în care echipele formate din Adrian Oianu şi Alex Moise, Ana Wagner şi Cristina Bazavan, Roberto dal Seno şi  Cristina Mazilu au realizat câte o creaţie pentru cina “Amici di Peroni”, pentru această iarnă alte trei echipe se înscriu în proiectul Peroni Collaborazioni.

Amici di Peroni, Peroni Collaborazioni, Peroni, italian, nastro azzuro, al fresco, Peroni Italy, garden party

Vestea extrordinară pe care pot să o împărtăşesc cu voi acum, este că MAUVERT  face parte din acest proiect grozav şi va fi reprezentat de mine (Claudiu Enescu).  Mai mult, designerul care îmi este coechipier sau “coleg de bancă”- aşa cum ne place să ne numim – este Mihai Dan Zarug de la t w e n t y (2) t o o ®.

Am urmărit proiectul Collaborazioni din Marea Britanie şi prima ediţie de la noi, iar când am primit invitaţia de a mă alătura colaboratorilor Peroni am acceptat fără să clipesc, pentru că Peroni este unul din brandurile mele preferate şi pentru că reflectă designul italian, în care mă regăsesc. De asemenea, Collaborazioni este un proiect foarte cool, cu un concept inteligent şi o abordare profesionistă,  în acord perfect cu stilul blogului pe care l-am iniţiat în 2007.

Coechipierul meu, designerul Mihai Dan Zarug de la brandul t w e n t y (2) t o o ®, este unul dintre cei mai creativi şi talentaţi oameni din moda românească. L-am cunoscut pe Mihai cu doi ani în urmă, la una dintre prezentările de modă pe care le-a organizat în Bucureşti şi am fost extrem de impresionat atât de munca lui ca designer, cât şi de stilul lui vesel, ironic, foarte relaxat şi asumat. Mihai a reuşit să se impună într-un timp relativ scurt, iar talentul său a fost confirmat şi prin prezenţa la festivaluri de modă din Amsterdam, Berlin, Paris sau Viena, aşa că sunt sigur că vom face o echipă perfectă.

twenty(2)too, mihai dan zarug, men fashion, cool men

Pentru că  în cultura italiană, petrecerile after ski sunt unul dintre locurile unde sportul şi stilul vestimentar se îmbină perfect, proiectul Collaborazioni din această iarnă va da naştere unor obiecte vestimentare menite să transforme costumaţia de pe pârtie într-o ţinută specială, elegantă, potrivită acestor petreceri. Astfel, va trebui să concepem şi să realizăm o piesă vestimentară masculină, inspirată din stilul fervent al petrecerilor italiene after ski.

Tema acestui sezon mi se pare extrordinară, pentru că mi-am petrecut multe ierni pe pârtiile din Poiana Braşov şi  sunt perfect familiarizat cu ceea ce înseamnă o petrecere after ski  elegantă şi relaxată, după o zi pe pârtie. Rolul meu în acest proiect este unul dublu. Îl voi asista pe Mihai în procesul de creaţie al obiectului vestimentar şi vă voi ţine pe voi la curent cu toate informaţiile despre modul in care se desfăşoară proiectul.

Amici di Peroni, Peroni Collaborazioni, Peroni, italian, nastro azzuro, al fresco, Peroni Italy,

Alături de echipa noastră, din proiecul Collaborazioni mai fac parte şi designerul Nadia Popescu de la Portobello, împreună cu bloggerul Irina Markovits de la Style Diary şi Kinga Varga, împreună cu bloggerul Ana Morodan de la HighStreetCardigans.

Evoluţia noastră poate fi urmărită îndeaproape pe Peroniro.tumblr.com, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro şi pe blogul MAUVERT. Misiunea fiecăreia dintre cele  două echipe va fi, aşadar, să creeze articole vestimentare potrivite pentru petrecerile after ski, înfăţisând perfect stilul şi bunul gust specific italian. Creaţiile celor trei echipe vor fi prezentate public pe 8 decembrie, în cadrul unui eveniment exclusivist organizat de Peroni Nastro Azzurro în Fratelli Studios din Bucureşti.

Advertisements

2 responses to “MAUVERT se alătură proiectului Collaborazioni, iniţiat de Peroni

  1. Pingback: MAUVERT şi twenty(2)too®, prima întâlnire pentru proiectul Collaborazioni « MAUVERT

  2. Pingback: MAUVERT şi twenty(2)too® vor dezvălui obiectul vestimentar creat, la petrecerea Collaborazioni d’Inverno « MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: