MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Pregătiri cu DIOR pentru petrecerea aniversară Harper’s BAZAAR

Harper’s BAZAAR România a celebrat 5 ani de excelenţă în modă şi frumuseţe printr-o petrecere elegantă, ce a reunit figurile proeminente ale lumii modei, vedete, colaboratori şi o mulţime de prieteni care împărtaşesc spiritul BAZAAR – smart, stylish & sophisticated.

Săptămâna trecută am participat la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei: petrecerea aniversară a revistei Harper’s Bazaar. Tema (Full Moon) şi dresscode-ul (brilliant black and white) au fost pe buzele tuturor cu multe zile înainte şi după petrecere, pesemne că a fost o provocare stilistică suficient de mare încât să provoace rumoare chiar şi printre cele mai creative personaje de pe scena bucureşteană. Nu că alb-negru ar fi o corvoadă, ci gândul că întreg ansamblul vestimentar trebuie să se ridice la rangul imaginilor desprinse din cele mai feerice baluri ale înaltei societăţi, pe care Harper’s Bazaar le promovează de mai bine de un secol.

Harper's Bazaar, party, fashion party, cool people, black & white, fashion magazine

În agitaţia unei zile pline de întâlniri, am fost foarte măgulită (şi, trebuie să recunosc, uşurată) să primesc invitaţia de a participa la o şedinţă de make-up Dior, partener oficial al party-ului Harper’s Bazaar, pentru look-ul pe care urma să îl afişez la eveniment.

Christian Dior, Dior, Dior cosmetics, make-up

Am participat la un preparty foarte stylish şi intim care a avut loc la sediul Dior Cosmetics România, unde gazdele au fost foarte atente, pentru ca noi, invitatele, să ne simţim perfect. După ce am urmărit un video despre viaţa lui Christian Dior, am intrat pe mâna Adrianei Haloiu, make-up artist Dior România, care mi-a aplicat un machiaj de seară realizat numai cu produse din gama Dior Grand Bal, ediţia limitată de Crăciun.

Christian Dior, Dior, Dior cosmetics, make-up, J'adore, miss dior, dior grand bal, dior make-up, roses

Adriana mi-a aplicat fondul ten, apoi l-a fixat cu Diorskin Poudre Libre Gold Dust şi mi-a fardat pleoapele cu cea mai închisă nuanţă de argintiu din paleta 5 Couleurs, combinată cu fardul auriu din trusa Dior Grand Bal Carnet de Bal (a cărei cutii chiar arată ca un carnet de bal auriu). La final mi-a aplicat mascara Dior Show New Look şi, pe buze, rujul Dior Addict în nuanţa Palace.

Christian Dior, Dior, Dior cosmetics, make-up, make-up session, dior make-up, dior grand bal

Rezultatul a fost unul spectaculos, care a mers de minune cu ţinuta all black şi cu vălul de dantelă à la veuve sicilienne pe care le-am purtat la party. Mii de mulţumiri Dior team & Noemi!

Christian Dior, Dior, Dior cosmetics, make-up, make-up session, dior make-up, dior grand bal, ioana voicu, mauvert

foto event: Alberto Grosescu & Radu Nuţu
foto: Claudiu Enescu
text: Ioana Voicu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: