MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MAUVERT şi twenty(2)too®, în atelier pentru proiectul Collaborazioni

În cadrul întâlnirilor pe care le-am avut cu Mihai pentru proiectul Collaborazioni, am pus la cale un mini-episod care să vă introducă mai bine în universul designului italian şi în spiritul ideilor noastre despre glamour-ul petrecerilor after-ski.

Cuvântul de ordine de la care a început procesul de creaţie pentru articolul nostru vestimentar este versatilitate. Ideea este să poată fi purtat în cât mai multe moduri şi să fie valoros prin faptul că poate fi de fiecare dată ceea ce vrei tu să fie. Italia şi spiritul Peroni înseamnă eleganţă, relaxare, petreceri pline de glamour şi o imensă bucurie de a trăi.

Pentru că ştiam că urma să punem cap la cap idei despre ce vrem să facem şi cum o să facem, m-am documentat înainte despre şarmul bărbaţilor italieni şi felul în care abordează ei luxul pe pârtie şi în afara ei. Şi pentru că perioada de glorie a costumaţiilor Pucci sau Missoni pe pârtiile italiene a rămas undeva în urmă, mi-au venit în minte propunerile vestimentare extrem de cool pe care ni le face în fiecare sezon Thom Browne, la Moncler. Sigur că blănurile impozante Fendi şi accesoriile pentru ski de la Dolce & Gabbana, Armani sau Chanel rămân un apanaj firesc al luxului pe pârtie.

Paltonul pe care îl vom realiza împreună va fi o creaţie foarte jucăuşă şi va reflecta perfect stilul dezinvolt al lui Mihai combinat cu  eleganţa designului italian. El va putea fi customizat şi adaptat diverselor activităţi desfăşurate pe pârtie şi în afara ei. Fermoare, materiale preţioase şi poate câteva inserţii chic din blană, cam astea sunt detaliile pe care pot să vi le dau deocamdată.

Sunt cu ochii pe Mihai pentru ca săptămâna viitoare munca noastră trebuie să se apropie de final. Promit să vă ţin la curent cu tot ce mişcă la noi în atelier.

Evoluţia noastră şi a celorlalte două echipe poate fi urmărită îndeaproape pe Peroniro.tumblr.com, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro şi pe blogul MAUVERT.

Advertisements

2 responses to “MAUVERT şi twenty(2)too®, în atelier pentru proiectul Collaborazioni

  1. OanaStroici 29 November, 2012 at 7:11 pm

    Cel mai ambitios proiect din ultima vreme! Sa traiesti visul italian intr-o armonie de culori , texturi, imprimeuri nu are cum sa fie decat minunat! Felicitari tuturor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: